Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Při přechazení vypneš spínač řízení a tím ztratí EP ventil brzdění napětí a začne se vypouštět vzduch z hlav.potrubí (stejně jako u nearetované polohy), takže u BSE je to dle skutečnosti. (aspoň u 150/1 350 162/3 362/3 263 754). Pokud tím při posunu naháníš každou vteřinu, docela dost se vzdaluješ realu. A to u MSTS šetříš čas i tím,že se nemusíš prodírat strojovnou. A to že na začátku se čeká na vypnutí kompresoru je nepatrný čas v porovnání s tím,jak dlouho plníš soupravu po přivěšení, zvlášť pokud tam máš víc vozů s uzavřeným WC. Takže je na každým,zda chce nerealně chvátat a nebo se alespoň trochu přiblížit zkutečnosti.Zbyňku, u BSE mi osobně výchozí poloha Brzdění (v MSTS Závěrná poloha), což je v reálu dokonce poloha nearetovaná, nesedí... Proto nastavuji u BSE reálnou výchozí polohu Jízda (v MSTS správně Neutrál, v zsr-ho a donedávna i mém nastavení nesprávně Nastaveno). To má výhodu, že mám po nástupu na mašinu resp. přestupu na druhé stanoviště skutečně brzdu zavřenou. Tím pádem samozřejmě musím nastavit výchozí polohu přímočinky zabrzděnou. Představa toho, že jsem přešel na druhé stanoviště, zabrzdil přímočinnou brzdu a až pak se (před povolením vlakové) ocitl "ve hře" mi osobně nepřijde o nic horší než to, když první, co udělám po příchodu na druhé stanoviště (třeba během posunu, kdy honím každou vteřinu), je to, že začnu dovypouštět brzdové potrubí...
A to že na začátku se čeká na vypnutí kompresoru je nepatrný čas v porovnání s tím,jak dlouho plníš soupravu po přivěšení
Jak u koho, u mě máš minimálně 4 minuty čas
Nevadí, viz předešlé.
i když je to zbytečné, jména modelů na které odkazují příslušné řádky si taky umím přepsat sám