Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravím, dnes jsem si zkusil změnit píšťalu esa. Ale když to spustím v OR tak je ten zvuk zpomalený, nevíte jak na to? (V OR se moc neorientuju, hraji spíše TS)
Prevedl jsem vsechna hlaseni pro trat 321 a jsou funkcni kdyby mel nekdo zajem napiste. Bud na kropistanda@seznam.cz nebo FB.Stenly Kropi a nebo YT kanal kropi213
Zkusil jsem smazat ty 2 řádky s tím "tichem" a brzdy mi už fungují.
Ale nemohl jsem si také nevšimnout, že když se rozjíždím s esem, tak to nechce udělat druhý tón. První tón při rozjezdu je v pohodě, třetí taky, ale ten druhý jako kdyby tam nebyl. Nemůžu přijít na to, jak to spravit.
Zdravím, starý komp už musel být nhrazen novým strojem, takže jsem se konečně donutil naučit s OR. Narazil jsem ale na jeden problém se zvuky - u žádně lokomotivy my nejedou zvuky u elektrodynamické brzdy (zkoušeno zatím u 151, EP09, Taur), po dobrzdění elektrodynamiky už po přidání výkonu nenaběhnou ani zvuky el. motorů. Zkoušeno u více tratí. Nevěděl by někdo jak poradit? Moc děkuju za odpověd.
Zdravím,
mám problém so zvukmi X6X od Andreja,problém je v tom,že zvuk lokomotívnej brzdy absolútne nepočujem,neviete čo mám spraviť aby mi to fungovalo, (zvuky nefungujú v Monogame verzii rev.91,v stabilnej verzii fungujú)