Nefunkční zvuky v Open Rails

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím, dnes jsem si zkusil změnit píšťalu esa. Ale když to spustím v OR tak je ten zvuk zpomalený, nevíte jak na to? (V OR se moc neorientuju, hraji spíše TS)

Nemůže to být tím, že máš v originále nahraný zvuk s jinou vzorkovací frekvencí, než s jakou pracuje OR?

No to nevím, v tomhle se moc nevyznám, mohl bys mi říct kde to v Audacity nastavit, popř. jaký jiný program bys mi doporučil?

Zkusil jsem smazat ty 2 řádky s tím "tichem" a brzdy mi už fungují.

Ale nemohl jsem si také nevšimnout, že když se rozjíždím s esem, tak to nechce udělat druhý tón. První tón při rozjezdu je v pohodě, třetí taky, ale ten druhý jako kdyby tam nebyl. Nemůžu přijít na to, jak to spravit.

Tak už jsem na to přišel. Smazal jsem tento řádek a najednou to začalo fungovat.

Stream (
Priority ( 6 )
Triggers ( 9
Initial_Trigger ( SetStreamVolume ( 0.00 ) )
Variable_Trigger ( Speed_Inc_Past 1.87 SetStreamVolume ( 0.5 ) )
Variable_Trigger ( Speed_Dec_Past 1.87 SetStreamVolume ( 0.0 ) )
Variable_Trigger ( Speed_Inc_Past 3.50 SetStreamVolume ( 0.0 ) )
Variable_Trigger ( Speed_Dec_Past 3.50 SetStreamVolume ( 0.5 ) )
Variable_Trigger ( Variable2_inc_past 0.01 PlayOneShot ( 1 File ( "J_363_33hz.wav" -1 ) ) )
Variable_Trigger ( Variable2_Inc_Past 0.01 StartLoopRelease ( 1 File ( "J_363_100hz.wav" -1 ) SelectionMethod ( SequentialSelection ) ) )
Variable_Trigger ( Speed_Inc_Past 3.50 ReleaseLoopReleaseWithJump ( 1 File ( "J_363_100hz.wav" -1 ) SelectionMethod ( SequentialSelection ) ) )
Variable_Trigger ( Variable2_Dec_Past 0.01 ReleaseLoopReleaseWithJump () )
)
VolumeCurve(
Variable2Controlled
CurvePoints ( 4
0.000 0.0
0.05 1.0
0.50 1.0
1.00 1.0
)
Granularity ( 0.05 )
)
)

Zdravím, starý komp už musel být nhrazen novým strojem, takže jsem se konečně donutil naučit s OR. Narazil jsem ale na jeden problém se zvuky - u žádně lokomotivy my nejedou zvuky u elektrodynamické brzdy (zkoušeno zatím u 151, EP09, Taur), po dobrzdění elektrodynamiky už po přidání výkonu nenaběhnou ani zvuky el. motorů. Zkoušeno u více tratí. Nevěděl by někdo jak poradit? Moc děkuju za odpověd.

Zdravím,
mám problém so zvukmi X6X od Andreja,problém je v tom,že zvuk lokomotívnej brzdy absolútne nepočujem,neviete čo mám spraviť aby mi to fungovalo, (zvuky nefungujú v Monogame verzii rev.91,v stabilnej verzii fungujú)

Dakujem za rady

Back
Nahoře