.ref súbor

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna pitt
  • Datum začátku Datum začátku

pitt

Cestující
Len ma prosím nezastreľte, ze zakladam nove vlakno, nikde som nenašiel zatial tuto odpoved.
Existuje nejaka utilita, ktora dokaze v .ref subore odstranit vsetky duplikujuce udaje ?

Napr. nejaky objekt mam aj medzi "class" Import, aj medzi "Objekty UU" . Vzbiklo to kopirovanim objektov z inych trati.

pitt napsal:
Len ma prosím nezastreľte, ze zakladam nove vlakno, nikde som nenašiel zatial tuto odpoved.
Existuje nejaka utilita, ktora dokaze v .ref subore odstranit vsetky duplikujuce udaje ?

Napr. nejaky objekt mam aj medzi "class" Import, aj medzi "Objekty UU" . Vzbiklo to kopirovanim objektov z inych trati.

co route ritter?ten by to neuměl?

pitt napsal:

Otevři si soubor v poznámkovém bloku a dej postupně vyhledat duplicity. Ale myslím, že to umí i od Michala TrackReport v poslední verzi. Dal jsem mu to tam jako požadavek.

Jinak já to kdysi dělal, že jsem si natisknul asi 100 stran refu na papír a ručně hledal opakované soubory. To byly mé začátky do MSTS. Tolik jsem byl gramotný. Ale tento způsob nedoporučuji. Je až moc sedlácký.

Zbyněk Šemora napsal:
Ale myslím, že to umí i od Michala TrackReport v poslední verzi. Dal jsem mu to tam jako požadavek.
TrackReport jenom vypíše co všechno je tam duplicitně, ale smazat si to musíš sám.

Michal napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Ale myslím, že to umí i od Michala TrackReport v poslední verzi. Dal jsem mu to tam jako požadavek.
TrackReport jenom vypíše co všechno je tam duplicitně, ale smazat si to musíš sám.
A tohle myslím úplně stačí. Nic víc nepotřebuji než si na 10 minut sednout k refu, dle seznamu TR vyhledat duplicity a smazat. Má to výhodu zásadní a to, že mám jistotu, že žádný automat mi nesmaže co nechci. To se vlastně týká kompletních oprav v trati pomocí této vynikající utilitky. Vřele doporučuji.

Back
Nahoře