Tvorba Daniel Marek

Tiež som si na to spomenul a napisal som mu to.....Darmo ťažko sa mi rozbieha mysel v tuto hodinu a este na mašine a len s tabletom v ruke :)

Mal tam vertexi zabudnuté a plus nemal to resetnuté. Keď som to exportol tak nemal ani reset. A ďalšia chyba ktorá tam bola, že to má 1700 polis , ale mal tam 4 materiáli....čo zbytočne zvyšuje kujus.....(a pritom jedna textúra.)

Mám už vše opravené, levitující rozdrobené vertexy smazány, resetnuto, jedna textury, která vznikla kompromisem že tří tak chytře, že jsem s mapováním nehýbal a jeden materiál. Ve finále to má 1914 poly. (Deme, lehce ses seknul. ;) )

Daniel neseknul.....Keď si mi to poslal ešte to nemalo dorobené niektoré veci a malo to toľko.....

Tak pánové, je na světě další problém.. FA už mám sice pat dní vyexportované, ale taky maturuji nad problémem. Ten problém je následovný: Vše vyexportuju bez problémů, přiřadím texturu, přidám zbytek lokomotivy, ale lokomotiva je přesně o 3,51 m výš, nebo teda spíš FA je o 3,51 m níž, mašina je na 0.. Když ve 3ds Maxu o těch 3,51 přizvednu, tak to pořád je potopené. Ví někdo, co s tím?

Musíš nastaviť výšku v maxe presne podľa modelu......Len musíš mať pred tým pivot v strede objektu. Po nastavení pozície, zase Reset Xform a colapse selected a export.

Vypadá to rozhodně dobře. Zároveň bych chtěl poprosit autora kabiny na 750.7 aby se ozval a mohl být brejlák vydán jako jeden celek.

Musím uznať, že sa ti to podarilo celkom dobre...Aj textúrovo je to pekné....Pekná práca. Trošku mi tam nesedí tvar nárazníkov, ale to sa dá upraviť hocikedy.....

Děkuji, od tebe si toho obzvlášť vážím. :) Jo, trochu mi to přijde jiný, než to má být. Asi to poupravím. Ještě tak koukám, že se mi změnila asi omylem textura na boční tabulce, skočila tam stejná jako na čele. :D

KeĎ budeš robiť niekedy tie úpravy tak skús nanovo mapnúť aj obvod vrchnáku nádrže.....Ten obvod je mapovaný po zlej osi a je to rozmazané....

Back
Nahoře