Daniel Marek
Posunovač
Tu adresu určitě odplacatím.
Tak já teda ty barvy tak nechám, koukal jsem na stránku mamba754.wz.cz do karty 753 784, a i k sestrám a barvy si jsou dost podobné se skinem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Což by odpovídalo, tak nějak na mě ta mašinka působí. Ty barvy vylože křičí novotou.Tuto lokomotivu jsem fotil při pobytu v Ústí nad Orlicí během TBZ.
Já bych je tak nechal, pokud opravdu plánuješ i zbylé 3, byla by hloupost mít jednu jako druhou jen se lišící číslem a ničím jiným, ne?Tu adresu určitě odplacatím.Tak já teda ty barvy tak nechám ...
Spíše vlivem počasí a kresbou foťáku. Ovšem bližší rozbor nechám na fotoguru zbyndovi ...Tohle jsou fotky cca z půlky roku 2013, odstíny barev už jsou trochu jiné ...
A todle bych zrovna nedoplňoval ... pokud ji chceš prezentovat jako ve stavu po vyrobení - tedy během TBZ, je tak nějak jasné, že jí některé náležitosti mohou chybět. Navíc na těch tvých fotkách je vidět, že střecha je už lehce chycena provozní patinou, takže, jestli mohu radit, tak bych jednu dvojici udělal viz výše (aby tedy byly dva sobě podobné páry) a druhou již trošku provozně jetější, ovšem záleží jaké jsou podklady ...Ještě na rám doplním označení, to tam ještě v době focení na skin nebylo
O fotky si autorovi napíšu, až bude 784 a jeden tajný projekt hotov, abych zase nenajel na staré koleje.. Já si myslím, že stroje 781-783 nikdo nefotil ve stavu po vyrobení, maximálně tak dokumentačně..O to více bych tu 784 nechal čisťoučkou, voňavoučkou, naleštěnou a nedokonalou (co se polepu a dalšího týče ...), když vidím jak má ta 781 jeté podvozky a srovnám to s tou naleštěnou 784 ... Ovšem myslím, že vděční budeme (někteří) za jakýkoli nový stroj do sbírky. Hlavně ať zůstane na těch kolejích.Já si myslím, že stroje 781-783 nikdo nefotil ve stavu po vyrobení, maximálně tak dokumentačně..
A já večer ve Třebový v depu v koloně ...Výborný. Dnes ráno jsem jí potkal v Přelouči
.