Tvorba Daniel Marek

Vybledlé? A jaká je modrá barva? Studená a vybledlá ... nebo snad čekáte ža mašina po laku bude zářit?
Skin je takový, jaké byly fotky ... prostě další tuctový, nijaký, nezajímavý stroj. Ale bohužel jsou již všude kolem nás, takže za každý nový použitelný skin jsem rád.

Já jsem 163.090-4 stahoval před chvílí a úplně v pohodě.Mašinka se povedla,akorát je chyba v engu v řádku WagonShape ( "cd_163039_hk.s" ),kde má být WagonShape ( "cd_163090_hk.s" ).Jinak ale palec nahoru

Nemusí byť.....Záleží aj od poskytovateľa internetu..Riešením je download manager pokiaľ mám problémy zo sťahovaním.

FlareGet, FlashGot, GetRight.........nič?
FlareGet pmohl (díky za tip!) ale na některých sekcích i 7 attempts. Moc díky za tip. Je fakt že sedím v Mariánských Lázních na nějaké (jak se ukazuje asi nepříliš kvalitní) WiFi, ale zatím s ní nebyly potíže

Ahoj Danieli, děkuju ti i za těch pár skinů, co jsi pro nás veřejně vytvořil, doufám, že ti elán vydrží, známých rejpalů jako je fma_0526 atd. si nevšímej, hlavně dokončuj rozdělané věci. ;) :)

Rozhodl jsem se, že na měsíc úplně zastavuji tvorbu, díky členovi, kterého všichni znáte a je velice konfliktní, protože mi totálně znechutil nadšení cokoliv dělat, no co, stejně se skiny jak vidno moc nepáčí, takže žádná škoda. BDs nebude zatím, jelikož čelo a střecha vypadají malovaně a nikdo lepší fotky neposkytne. :(

Tak vše jsem ti opět odeslal leč se zpožděním :), ale věřím že vše půjde. Poskytnu vše co bude u mne dostupné. Opět jsem ti zaslal do SZ :D. Tuto sobotu opět jedu fotit na trasu směr Trutnov střed. Pokud bude štěstí tak bude lokomotiva i k mání na fotce abych ti opět něco poslal :D. A ještě jednou se omlouvám za to zpožděné odepsání. Hold mám toho hodně.

Back
Nahoře