Tvorba Daniel Marek

To štěstí jsem nikdy neměl. Ano rozdíl tam je, ale myslím, že je lepší tam mít aspoň něco podobného, než se jen divat do krajiny. Ale to je každého jiný názor :)

No tak jasně, pokud nic jiného nebude, tak tam skončí cab z 753.7, ale nejlepší by bylo mít to originál. ;) Ale Já, pokud bych něco dělal, tak bych dělal spíš 3D Cab do OR/RW/Trs

12276-919e7c4b9dc44e6cd5907255fdc62c38.jpg

Ahoj, chtěl bych se pozeptat, jak to vypadá s tímhle krasavcem? Potřeboval bych jej hodit do aktivity do Nex 69101:

Dan

Nemáš dodržanú hierarchiu.....A to na FA keďže model nieje tvoj. To som ti už aj minule hovoril, že to máš mať celé ako jeden objekt.

Mám to opravdu dát jako FA? Tam jsou upravené i kabiny, celá mašina je přizvedlá asi o 20 cm a další věci... Nebude to moc komplikované? @zbynda : Díky. :)

Marek nie som jasnovidec, takže som predpokladal, že model je Ondra Janiša a tie dorábky sú nato domodelované. Tak pokiaľ chceš pomoc musíš napísať čo máš ako máš. Hierarchia musí byť dodržaná.

Musíš mať : Main. Ku nemu sa linkujú podvozky bogie1 a bogie2. V podvozkoch musíš linkovať kolesá ku podvozku v správnom číselnom poradí wheel11 wheel12 wheel21 a wheel22. (prvé dve prví podvozok a druhé dve druhý podvozok.)

AK tam máš ešte niečo viac je to chyba,.

Tak jsem se dostal k PC, několikrát to zkoušel všechno slepit, všechno všemožnými způsoby resetovat a ono ho**o.. :( @dem : Je to to, co jsi chtěl vidět?

hierarchie.JPG

Podľa obrázku to vôbec nemáš linkované. Má to vyzerať takto:

hierarchia.jpg

Jedine takto zlinkované to dokáže exportér preklopiť.

Linkovanie sa robí prepnutím na túto ikonu :

linkovanie.jpg

A robí sa to nasledovne......Klikneš si na Bogie1 ľavím myšítkom a nepustíš, ale pretiahneš to na main a až potom pustíš.....Takto si to zlinkuješ. A takto musíš pokračovať aj u kolies , ale tie pretiahneš na bogie1 v prípade kolies prvého podvozku a ďalšie na bogie2 v prípade druhého podvozku.
Tu musíš pri kolesách dodržať poradie 11,12 -21,22 čo je vidieť aj na screene ktorí som sem dal pred tým. A to je vlastne všetko.

Back
Nahoře