P papej Posunovač 18 srp 2017 #321 Já už se moc těším . Bude to některá, o které prosil Plexi? Já totiž miluji nákladní vlaky a tyto stroje by se mi moc šikly .
Já už se moc těším . Bude to některá, o které prosil Plexi? Já totiž miluji nákladní vlaky a tyto stroje by se mi moc šikly .
Daniel Marek Posunovač 18 srp 2017 #322 Tentokrát ne, teď to bude tato: 750 312, DKV. Č. Třebová, Pj. Letohrad.
P papej Posunovač 18 srp 2017 #323 Nebudou to stroje cdc, ale nevadí. Pro osobní vlaky se bude hodit. Je perfektní . A hlavně starší kabát .
Nebudou to stroje cdc, ale nevadí. Pro osobní vlaky se bude hodit. Je perfektní . A hlavně starší kabát .
Pepa z Nuslí Průvodčí 24 srp 2017 #327 Tahle letohradská kráska se mi bude moc hodit. Vypadá skvostně @Daniel Marek
Plexi Signalista 26 srp 2017 #329 Paráda (Chtělo by to ještě 4.013, ať máme Luhačovické hondy kompletní )
Daniel Marek Posunovač 22 lis 2017 #331 Dlouho jsem nic nepřidal, takže... Brněnská brejle 754 007-3 je téměř hotová, stačí se ještě probojovat do boudy, doladit barvy a blbosti a bude to.
Dlouho jsem nic nepřidal, takže... Brněnská brejle 754 007-3 je téměř hotová, stačí se ještě probojovat do boudy, doladit barvy a blbosti a bude to.
Pikku Pomocník strojvedoucího 22 lis 2017 #332 Takhle má vypadat repaint - (nejen) ta střecha je dost povedená. Za mě palec nahoru.
Daniel Marek Posunovač 5 pro 2017 #340 Zdar hoši, našel by se zde někdo, kdo by mi mohl naskinovat textury pro jeden, zatím, tajný projekt? Když tak napište SZ. Dík za ochotu
Zdar hoši, našel by se zde někdo, kdo by mi mohl naskinovat textury pro jeden, zatím, tajný projekt? Když tak napište SZ. Dík za ochotu