Tvorba Daniel Marek

@Plexi : Neboj se, na všechno dojde řada, a díky. :) Teď ještě přijde řada na jeden bonbónek, nebudu nic prozrazovat, ale bude to stát za to. ;) A já mám hlavně v plánu udělat i část Brněnských WTB 362, obzvlášť rád bych udělal WTB 362 165 a pak asi ostatní, pokud teda budou fotky..

Za brněnský WTB 362 budu moc rád :) Teď dělám EC 101 a veřejné WTB mašiny už došly. Holt na jedné soupravě musí jet náhradní řazení :)

Díky za pochvalu, ano, tahle byla moje oblíbená a jsem velmi rád, že jsem ji po tolika letech od její reko na WTB 362 mohl udělat právě já sám. :)

A rozhodně to není první ani poslední krabice od bot. :) Bude jich více a speciálně se zaměřím na starší nátěry, i když ještě pár najbrtů bude. ;)

Klidně by se tak dala udělat, ale musela by se vyrobit nová a čistá textura a hlavně předělat model, protože žádný takový není. :) Jinak momentálně má 037 opět Shunky, ale je v nátěru ČDC a jde teď znova do laku

To by pre Hekla nebol problém. Zberače má vymodelované a rozanimované. Len ich prehodí a je to.

Problém by to určitě nebyl sebrat je z 163 234, ale on už do MSTS a snad ani OR nedělá. :/ Jinak bych měl hotovou i 163 065 WTB, která je má taky.. Ale WTB se Shunkami není..

Back
Nahoře