Skiny Ricar

Nádherné mašinky, jen škoda, že neobsahují ladění pro OpenRails, jako ostatní skiny na tvém webu.

Nezlob se na mě, kolego skinaři, ale jen co jsem letmo koukl třeba na tu 087, hrůza děs, spíš jedeš na kvantitu než-li na kvalitu. Nějaké ladění, přechody, spojování, celkový vzhled, sladění dohromady asi nic neříkají, že? Za mě palec dolů, je mi líto.

Garantujem ti, že v hre tieto detaily nepostrehneš. Myslíš, že aj v reálnej prevádzke sleduje fíra kvalitu laku okolitých mašín ? Asi má iné starosti. Kvalitu dizajnérskej práce by som rozoberal na iných fórach.

Tak Viaxern je prísny aj na seba......On to nepožaduje len od iných....Čo práca to kvalita. Aj keď nemôžem povedať, že by Ricarove skiny na moje vozne boli horšie......363 má asi trošku ťažšie mapovanie.

Samozřejmě, že pokud kolem mě profrčí na trati stroj ve 120 km/h, nebudu a ani nestihnu to zkoumat, ale narážím na to, že dříve, když byly skiny ještě trochu regulované bystrým okem autora modelu heklem, měly nějakou úroveň, dnes vyjde ven každý paskvil ihned poté, co někdo nasadí na model 2 boky, 2 čela a s podvozky, střechou, případně sběrači už si taky nikdo dnes velkou hlavu nedělá, jak jsem si všiml.

Ovšem pravdou je, že ta 163.078 je opravdu dost odfláknutá. Hlavně bijí do očí boční okna stanoviště a naprosto zprzněné textury podvozků, to snad někdo 100x editoval a 100x uložil.:(

Mne sa tie skiny páčia :D A moc! Komu sa nepáčia nech nesťahuje... Odfláknuté, neodfláknuté práca v tom určite je. A môžeme byť len radi že je to verejné :-) Ricar, nenechaj sa odradiť, ja by som ani takéto nespravil :P Dík moc za skin :-)

Back
Nahoře