CD 853.021 z Transetu BP nejede po aktivaci záchranné brzdy!

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vince Black
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
V

Vince Black

Host
Zdravím, omlouvám se, jestli jsem zbytečně založil nové vlákno, ale nikde jsem nenašel odpověď na svůj problém. Jel jsem včera aktivitu Domažlice-Plzeň s 853 z Trainsetu. V jednom místě jsem překročil rychlost a aktivovala se záchranná brzda. To se mi už párkrát stalo i u jiných vlaků (810, 754, 843), ale vždy šel vlak zhruba po minutě rozjet. 853 jsem už vůbec nerozjel. Je potřeba udělat po aktivaci brzdy nějaké kroky (samozřejmě kromě odbrzdění) nebo je chyba někde v mašině?

Re: CD 853.021 z Transetu BP nejede po aktivaci záchranné br

Vince Black napsal:
Zdravím, omlouvám se, jestli jsem zbytečně založil nové vlákno, ale nikde jsem nenašel odpověď na svůj problém. Jel jsem včera aktivitu Domažlice-Plzeň s 853 z Trainsetu. V jednom místě jsem překročil rychlost a aktivovala se záchranná brzda. To se mi už párkrát stalo i u jiných vlaků (810, 754, 843), ale vždy šel vlak zhruba po minutě rozjet. 853 jsem už vůbec nerozjel. Je potřeba udělat po aktivaci brzdy nějaké kroky (samozřejmě kromě odbrzdění) nebo je chyba někde v mašině?
Zkus ještě zmáčknout klávesnici "y" .

Klávesnicu asi nikto mačkať nebude (leda by sa jej chcel zbaviť), skôr klávesu ... JOHNZ

Matýsek napsal:
Chyba bude ve špatně nastavených monitorech, nouzově lze reset udělat i přestupem do zadní cab a zpět.

Matýsek napsal:

Klávesnicu asi nikto mačkať nebude (leda by sa jej chcel zbaviť), skôr klávesu ... JOHNZ

Mělo tam být ještě "na" . Takže by věta zněla takto: Zkus ještě zmáčknout na klávesnici "y". Myslím ,že to každý pochopil a nemusíš to takto komentovat. Ty vždy napíšeš vše správně?

Čítať príspevky po sebe treba!!! ... JOHNZ

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře