Skiny Miku031

Áno, v Zámkoch sú už len 131, 182 a 183...zvyšné 164 a 300 sú v KE a v PP, potom ešte modré vraky 037 odstavená v RD ZV, 128 v ŽOS Vr. a ešte by mala byť 107 v ŽOS Zv ale to neviem naisto.

dem práve zverejnil tento voz. Miku ďakujem za skvelú prácu.

p.s: zvuky sú linkované od Jaceka.

Keby si chcel ešte nejaké foto zssk vozov mám ich strašne veľa.

Ďakujem aj ja za zverejnenie ;) Fotiek vozňov mám síce vela, ale väčšinou sú to len vozne v nátere "blonski" :mad:. Takže potešili by neaké pekné "neblonské" alebo aj neaké z akcie sprejerov "bratislava street art".

Toto vôbec neni špatné...evokuje to vo mne časy keď som chodil na prax do RD Zvolen, boli to síce časy ČSD a nie ŽSR ale zámocké hybridy boli všetky takéto, rozdiel bol len v stupni zašpinenia. Na vtedajšej trati 390 Nové Zámky-Zvolen /teraz 150/ vtedy nebol po elektrike ani smrad a vozbu Os a R vlakov zabezpečovalo RD Nové Zámky so strojmi č. 031,037,058,111,128,129,131,151,183,219,365. Tie čísla si pamätám presne. Potom začali do RD NZ prichádzať ďalšie prerobené hybridy. Miku - dobrý počin.

Díky, vzniklo to z CD 750.022 len som ešte nemal čas to uplne dokončiť. Logo ZSR som zobral z fotiek 753.109 a popisky na ráme z fotiek 750.167. Jediným popisom ktorým som si neni istý je ten biely v strede rámu pretože ho mali len niektoré loko a nenašiel som na nete fotku z ktorej by som ho vyčítal, tak som tam zatial napísal "RUŠŇOVÉ DEPO NOVÉ ZÁMKY" a ak si nájdem čas tak sa možem pokusiť aj o neaku CSD, rozmýšlal som nad T478.3031 alebo T478.3096 - turnusovky na R 580/1.

@Miku031: Ja keď som bol v roku 2005 na exkurzii v NZ, tak používali nápis RD NOVÉ ZÁMKY, ale aj DEPO NOVÉ ZÁMKY. Tak včil si z toho vyber ;) To už však neboli mašiny ŽSR, ale ZSSK

Bude to skor asi to Rušnové depo Nové Zámky pretože som našiel staršie fotky 750.056, 750.107, 751.025 a tie mali na ráme trochu vačším a žltým písmom práve nápis RUŠŇOVÉ DEPO NOVÉ ZÁMKY :). V 2005 už mali asi skoro všetky 750 nápis svojho depa na stanovišti podla toho čo si pamatám ;).

@Miku031 Vitaj v klube :) Držím palec k tvorbe, konečne niečo čo ma potešilo na fóre po dlhšej dobe (od vtedy ako @Tax avizoval posledné práce na ganze), a nie je to furt len o tých najbrtoch, blonskych, ale. Na tvorbu súčastných vs. historických vozidiel mám svoj názor, ale nechcem ti tu robiť offtopic.

Čo sa týka nápisu depa. Na unifik náter ho dávali vtedajšie ŽSR na rám do stredu napríklad RD NOVÉ ZÁMKY. Až zo zavedením modréo náteru pre hybridy, červeného pre trojky a zeleného pre štvorky, resp. celomodrého na hybridoch v deväťdesiatych rokoch sa dávali na stanovište. A v prípade ČSD sa dávali pri celočervenom a polounifiku s 300 mm prúžkom niekedy na biele pásiky na stanovište a niekedy sa to písalo pod tabuľky na bočniciach, hore dráha, dolu depo.. Ono s týmto popisom je to dosť divoké, lebo čo mašina, to to bolo inak, zrejme záviselo od dielní.

Až by si potreboval nejaké detailné nápisy daj vedieť, mám toho pomerne dosť a možno si vyberieš.

Back
Nahoře