Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj Bohuši ja som Dušan Maron a vyrastal som na Trenčianskej ul. a tiež som chodieval pozerať tú mašinku pri vchádzaní do bitúnku mám aj jej fotky kúpil som si ju od Maďara na Rendezi ale mám aj foto čiernej mašinky ktorú tam zabudli a v 70 r. ju museli už len odtransportovať asi na Jarabinkovú,kdovie kde skončila tá zeleno červená ? keď máš nejaké info.okolo tejto vlečky rád by som si to prečítal. DMPamätám sa, že ešte pred Karkulkami a Rosničkami na vlečke do bitúnku premávala zelená parná mašinka, tipol by som na BS200 (213).
Ináč, klobúk dolu, přečítal som to jedným dychom a spomínal na detstvo. Je to krása ...
Býval som v rokoch 1955-1969 ako dieťa - do svojich 14 rokov na Miletičovej, roh so Záhradníckou. Oblasť Nivy, Metodova, bitúnok, Zimný štadión si pomerne dobre pamätám. Spolužiak býval v hradlárskom domčeku pri rampách na Záhradníckej.
Pravda, pravda, připojuji se, budeme muset do letošního podzimu po vzoru "vařeškového řádu" z pohádky o princezně se zlatou hvězdou na čele vyrobit pro Joža a několika dalších pilných kolegů nějaký "řád postavené koleje" nebo "řád vymodelovaného ČSD šípu".Jozef, šak Ty si zaslúžiť metál

A čo tak nazvať to Bratislava a jej okolie?Možno by stačil názov Bratislava