Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podle nárazníků a rozdělených žaluzií kapot bych to tipoval na Tu29.0 z Košic.Môže to byť TU29 "zapožičaná od TEŽ alebo z "Pionierskej železnice" z Košicof
No šak ako väčšina živočíchov toho času "pôsobiacich" v hlavnom mestečiže prasa bolo z Košíc.
Foto s popisom
Však tam máš Taxe, snad pomůže. I když jsem slyšel, že i v počítačové branži je podobný problém jako v cyklistice. Nejsou komponenty, nejsou náhradní díly.Počítač pred časom skapal
Dobrý deň, dlho sledujem Váš projekt a odhodlal som sa kvôli nemu zaregistrovať, keďže rád by som Vám pomohol ak by bolo treba, mám totiž aj neverejné materiály z danej doby, avšak nesmú sa zverejniť, no vedel by som Vám ich poskytnúť v súkromnej komunikácii. Chcel som sa aj spýtať, či je možné trať už v nejakom obmedzenom režime získať, alebo je to ešte stále rozpracované? Ďakujem a všetko dobré!Vďaka za foto. Dosť bezútešný záber, kedysi som tam brigádoval pri vykládke vagónov, tam sa neinvestovalo do ničoho. Skúsil som sa trafiť do toho istého miesta ako je na zábere, len to blato a kaluže tam nemám.
Filiálka nakoniec slúžila ako odstavné koľajisko a tak sa tu často zišlo množstvo najrôznejších vagónov. Skrátka, hotová vagónová paráda. Keby to bolo dnes, bolo by čo fofiť po celý deň! Vďaka za obidva príspevky.BA Filiálka, rok 1987
Zobrazit přílohu 31941
Zdravím,dobrá práce. Do jákého období je trať stavěná?Po dlhom, dlhom čase sa vraciam. Zatiaľ vo videách, časom pridám aj niečo nové.
https://youtu.be/7aULNRTWVg0
60. roky 20. storočiaZdravím,dobrá práce. Do jákého období je trať stavěná?