Nové zvuky v OR

Samozřejmě, jsou malinko tozhozené venkovní a vnitřní zvuky, ale to je známá věc už od dob MSTS. Myslím, že když se třeba chcípne motor a pohled je venku, tak po vlezení do kabiny se zvuk chcípání motoru opakuuje znova.

Na fotce je to přeci vidět, je tam " 742.512cab-OR.sms" Nevím jestli je to "-OR" Na správném místě, ale myslím že ano.
To ale není odkaz z nastavení originálního balíčku. Když stáhnu od Jacka 742451 a někam to vybalím (je to .exe - samospustitelný archív) a podívám se do nastavení lokomotivy (ve složce Openrails - cd_742451.eng), je tam směrování na jiné zvuky.
A to:
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndDlok\\742.370cab-OR.sms" )
To je sice taky OR, ale jiná sada.

To ale není odkaz z nastavení originálního balíčku. Když stáhnu od Jacka 742451 a někam to vybalím (je to .exe - samospustitelný archív) a podívám se do nastavení lokomotivy (ve složce Openrails - cd_742451.eng), je tam směrování na jiné zvuky.
A to:
Sound ( "..\\..\\common.snd\\sndDlok\\742.370cab-OR.sms" )
To je sice taky OR, ale jiná sada.
Já to mám přepsáno Engem který se dá zvlášť stáhnout na Jackových stránkách a je k tomu pro OR doporučený. Každopádně zkusím i toto. Je mi divné, že mi nefungují ani zvuky na 749 a 842, tam jsem použil taky zvuky pro OR.

Podle mě bych mohl mít něco špatně v nastavení hry. To jsem však celé prošel, ale všechno se mi zdálo být v pořádku. Potom mě taky napadla verze hry, to je v mém případě neveřejná M6.

O víkendu jsem nové zvuky zkoušel na pěti verzích OR a všude chodili úplně bez problémů. Jediné co jsem našel, že zvuky pro "kvatro" 842 nemají v balíčku sms soubor pro kabinu. Ale Jacek už o tom ví psal jsem mu zprávu.

O víkendu jsem nové zvuky zkoušel na pěti verzích OR a všude chodili úplně bez problémů. Jediné co jsem našel, že zvuky pro "kvatro" 842 nemají v balíčku sms soubor pro kabinu. Ale Jacek už o tom ví psal jsem mu zprávu.
Mě právě nefungovaly ani předchozí verze... :(

Jacek o tom ví a odpovídal, že tento soubor je nadbytečný a nikde nepoužitý. Tudíž nic nechybí ! Už se nedivím, že někteří tu ztrácejí nervy, ale opravdu asi nikdo neumí číst nebo se ptá na to co je psáno o pár řádků výše.
Stačí stáhnout balík engů, dát zkopírovat do složky TRAINSET a jezdit. Není třeba se v ničem rýpat...

Dobře, dobře už jse použil klasickou 1.3.1 a nic se bohužel nezměnilo.
No právě že ne. Je mi to už opravdu velmi divné. Zkoušel jsem různé další experimenty a ve hře se prostě zvuk zastavení motoru ne a ne přehrát.
Tebou použitá verze je skoro dva roky stará. Stáhni si novější MG nebo U verzi, která bude mít v pořádku instrukce pro Triger 24. Zobrazená část zápisu je v pořádku.
Případně přeinstalovat ovladače zvukové karty (grafické u HDMI přenosu).

Tebou použitá verze je skoro dva roky stará. Stáhni si novější MG nebo U verzi, která bude mít v pořádku instrukce pro Triger 24. Zobrazená část zápisu je v pořádku.
Případně přeinstalovat ovladače zvukové karty (grafické u HDMI přenosu).
Děkuji, můžu se jen prosím zeptat kde se dá verze MG nebo U stáhnout? Na oficiálních stránkách není.

Nikde nic hledat nemusíš, stačí jít na předposlední složku a dát aktualizovat. Pak stačí aktualizovat zvuky a použít eng od Jacka a vše běží. Tak tu přestaň lamentovat. Celé si to dodrbal tak to smaž a začni znova.

Back
Nahoře