Nové zvuky v OR

Dám to do nového vlákna, aby se připomínky k novým zvuků neztrácely na deseti místech. Na stránkách je nový balík zvuků pro vozy. Nové *.sms soubory mají v názvu "-OR", to je potřeba změnit ve směrování.

Tady je video:

Super a inak keď chcem zvuky aj do Open Rails musím napísať napr. (810cab.sms-OR) alebo (810cab-OR.sms)?

Paráda! Problém vyřešen pomocí položky zatržení v nastavení "zvuky kompatibilní s MSTS bin". Je mi to sice divné, ale pomohlo to! :D

To je docela možné. Před chvílí jsem brouzdal na fóru ET a v jednom posledním vláknu řeší právě zatržítko volby kompatibility zvuků MSTS Bin. Někdo jej zřejmě v novějších aktualizacích OR "odtrhnul". Před tím bylo defaultně zatržené.

Tebou použitá verze je skoro dva roky stará. Stáhni si novější MG nebo U verzi, která bude mít v pořádku instrukce pro Triger 24. Zobrazená část zápisu je v pořádku.
Případně přeinstalovat ovladače zvukové karty (grafické u HDMI přenosu).

Zeptal bych se, jestli nedostanu odkaz, ale předpokládám, že zase jen "najdi si to" že?

Jinak taky jsem si všiml jedné nepříjemné věci. Když je motor zastavený, tak palivo v nádrži ubývá stejnou rychlostí jako když motor běží.

A to jakou rychlostí? Úbytek paliva je proporcionální s otáčkami a výkonem spalovacího motoru. Posledními otáčkami před zhasnutím motoru jsou volnoběžné. Když načtu consist s 742 159-7, běží na volnoběhu. Zobrazím HUD (Shift+ 2x F5) abych viděl otáčky, výkon, spotřebu a obsah nádrže. Motor zhasnu (SHIFT+Z), ztichne zvukově, ručka otáčkoměru spadne k nule a HUD ukazuje 0 W, 0 N, 0 ot/min, 0,0 l/h a paliva 3999.8 l. Potom už se neděje nic. Ani když opakovaný stiskem Ctrl+Alt+PgUp zrychlím čas až na 1700%. Nádrž i po delší době ukazuje 3999,8 l. Nafta začne mizet až po opětovném nastartování motoru na volnoběh. Video už tentokráte přikládat nebudu.

A to jakou rychlostí? Úbytek paliva je proporcionální s otáčkami a výkonem spalovacího motoru. Posledními otáčkami před zhasnutím motoru jsou volnoběžné. Když načtu consist s 742 159-7, běží na volnoběhu. Zobrazím HUD (Shift+ 2x F5) abych viděl otáčky, výkon, spotřebu a obsah nádrže. Motor zhasnu (SHIFT+Z), ztichne zvukově, ručka otáčkoměru spadne k nule a HUD ukazuje 0 W, 0 N, 0 ot/min, 0,0 l/h a paliva 3999.8 l. Potom už se neděje nic. Ani když opakovaný stiskem Ctrl+Alt+PgUp zrychlím čas až na 1700%. Nádrž i po delší době ukazuje 3999,8 l. Nafta začne mizet až po opětovném nastartování motoru na volnoběh. Video už tentokráte přikládat nebudu.
No právě. Přesně tady je problém, když motor neběží, palivo pořád ubývá. A při přidávání "plynu" se spotřeba taky nemění.

To mě překvapuje, že ji neznáš, ke stažení byl odkaz tady na foru.
Když byla neveřejná, tak tu byla asi sotva. Jako obvykle si pleteš pojem a průjem, protože máš problém s chápáním jednoduchého psaného textu. Není divu, že jsi překvapený.

Back
Nahoře