vaskovy_vlaky
Pokladník
Hele, byla tu, je tu pořád, ale odkaz už je nefunkční (nebo aspoň myslím) zkus vlaakno s ARRKdyby tu byla, tak by byla veřejná. To je ale mimo tvou rozlišovací schopnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele, byla tu, je tu pořád, ale odkaz už je nefunkční (nebo aspoň myslím) zkus vlaakno s ARRKdyby tu byla, tak by byla veřejná. To je ale mimo tvou rozlišovací schopnost.
Hele hejle, znovu pro hlupáčka: Verzí OR s ARR mám více, pravděpodobně víc než ty a všechny tu uvedené byly veřejné. Ty ale máš problém s chápáním správného názvosloví, jak se ukazuje i v jiných vláknech, takže nerozumíš jednoduchému psanému textu. Nejlíp uděláš, když sklapneš krovky a zalezeš do kouta se stydět.Hele, byla tu, je tu pořád, ale odkaz už je nefunkční (nebo aspoň myslím) zkus vlaakno s ARR![]()
Přinejmenším se už nějakou dobu pracuje na příjemnějším zvuku:Zdravím,
mám dotaz na "kosmetickou úpravu" - jde změnit zvuk při snímání fota obrazovky ? U mne ve třech verzích OR, které používám, se ozývá krátké silné vrčení.
Já myslel, že ty 850 tak odfukují i ve skutečnosti. Už jsem v tom nejel tak 20 let.Zdravím, rád bych se zeptal, co je špatně, když mi 850/851 pořád "odlehčují"? Co 5 vteřin zvuk odlehčení a po chvíli je to dost otravné. Co dělám špatně prosím? Děkuji předem za pomoc.
Ahoj a díky za info !Nelze, občas houkačka, občas třeba zabouchnutí dveří. Taky nevím proč to OR dĕlá, ale dĕlal to i MSTS.