Problémy s consistem

Jiří Gač

Začátečník
Dobrý den,
Začal jsem hrát Open Rails, a potřeboval bych poradit program na tvoření consistů.
Mám Windows 8.1.
Zkoušel jsem Convoi i Conbuilder a oba programy mi házely chyby.
Děkuji za pomoc.
Jiří Gač

A jak ti asi můžeme pomoci? Každá chyba má svůj text. Nebo si myslíš že do tvé kalkulačky vidíme?

Tento problém s conbuilderem jsem již vyřešil a potřeboval bych poradit ještě jednu věc.Když vytvořím soupravu tak jí uložím a zkontrolují v Conbuilder jestli je vytvořena.
Ale když zapnu OR, tak tam souprava NENÍ.
A ve složce consist taky není.Cestu v conbuilderu mám nastavenou taky dobře.
Mám Win 8.1.MSTS nemám.
Děkuji za radu

Kam by to ukládalo? No přece do uživatelské složky, což je u winNT6 přednostní, pokud se neurčí natvrdo uživatelská práva programu. Téhle generaci plogramotů to nestačí napsat do návodu jednou, potřebují vodit za ručičku opakovaně do zblbnutí a stejně nejsou schopni základy pochopit, když takový exemplář nezvládne v jednoduchém pravopisu ani shodu podmětu s přísudkem a číslem, plete si i/í v zájmenech i přísudku (o dalších nemluvě), stěží pochopí takové jednoduché základy. On problém vyřešil, akorát má problém - nečte manuály.

Zkus convoi, musíš ho spustit jako správce. Tento problém s ConBuilderem jsem řešil také... Stáhni Convoi a vše bude fungovat

Zkus convoi, musíš ho spustit jako správce. Tento problém s ConBuilderem jsem řešil také... Stáhni Convoi a vše bude fungovat
A další odborník ;). Pánové, třebas noví, než budete udílet své "dobře míněné rady", pozorně se podívejte na datum a hodinu kdy byl příspěvek na který odpovídáte vložen do fóra. Odpovídat na několik let staré příspěvky (byť v dobrém úmyslu) jaksi nemá smysl, jen to "zasírá" databázi fóra.

A dokazes mi vysvetlit preco sa ti z nicoho nic objavi upozornenie na novy prispevok vo vlakne kde uz rok ci niekolko rokov nikto nic nenapisal?

Milane a nemuze to byt tim, ze treba u tech zvuku na 122 byl v ten den lajknuty prispevek?

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

To neviem, ale niečo podobného na to vplyv môže a musí mať....Ja sa zato pýtam aby som pochopil ako funguje fórum.....nech viem na čo dávať pozor.....AJ keď si myslím, že laik sa zobrazí v upozorneniach a nie ako nový príspevok.

Back
Nahoře