Aktivity Kořa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kořa
  • Datum začátku Datum začátku
Aktivity rob tak aby nebolo veľa roboty samozrejme nevidíš kto má aký trainset...ja používam do aktivít aj vozne ktoré sa žiaľ už nedajú stiahnuť, prečo by som sa mal obmedzovať? veď tie vozne raz boli k stiahnutiu iné je ak niekto spacká skin zo dňa na deň pošle ho kamarátovi ten to pošle ďalšiemu kamarátovi a zrazu to ty dáš do aktivity .....nik iný to nemá ani nikdy nemal ....tak vtedy nastáva problém...
Treba si však porobiť sem tam poriadky v trainsete...

Já myslím, že klidně dál tvoř a vydávej. Však tam upozornění na nutnost výměny některých vozidel máš. V Activity Converteru je to opravdu otázka max 15 minut.
Za mne, fakt v tom nevidím žádný problém.;)[/
Patnáct minut na jednu a dvě hodiny rádoby na šest !!! Nebo nesmyslně rozdělené mezi Bohumínem- Přerovem a Brnem. Děkuji nechci a jezdit tyhle nesmyslné hybridy nebudu a třeba se všichni po......

Už jenom to, že u aktivity 4214 nebo 4208 mě nepustí servis z Přerova, čekám tam 15 minut po odjezdu a pak mi dojde trpělivost.

Bohumínské R jsou rozdělené z důvodů,že jsem je dělal když ještě u BP nebyl úsek Přerov - Bohumín.Navíc v u tratě BP jsou docela velké problémy v Ostravě a Bohumíně,když tam dám trafficky tak to padá a seká se.To u 321 projedu Ostravu i Bohumín bez pádu.

Jinak to slyším poprvé,že u aktivit Os 4208 a Os 4214 nepouští servis,já to jel a vždy bez problému a i těm,kterým jsem to posílal tak mi nic nehlásili.

Kořo a tady vidíš že jak to pak dopadá když nedáš link na vozidla a používáš neveřejné jaké jsou pak problémy.S tím že pak aktivita nefunguje.

V tomhle je super OR a jeho diagnostika - ta mi hned ukáže jestli je servis tam kde má být a co se sním stane. Ukáže proč zrovna stojí, v kolik se zase má rozjet atd. Hraju Kořovy aktivity pod OR a zatím žádný problém, co by se nedal snadno vyřešit.

Icik.....A podľa teba sú všetci taký zdatný ako si ty ? Žiadny problém pre teba. To je pravda. A čo tý čo si to len stiahnu a chcú hrať a do úprav sa nerozumejú ? Majú smolu. Prečo? Lebo chýba zoznam použitých modelov. Tak jednoduchá vec.

V počátcích, když jsem neměl pořádný Trainset, tak byl problém vše kromě aktivit pana Šemory :-).
I pro toho začátečníka platí zajistit si použitelný Trainset a pak používat Activity Converter od Kebarka.

Takže, projel jsem si další aktivity, a to jest Bohumínské rychlíky. Opět se nedostanu dál, než za odjezdové návěstidlo výchozí stanice. Kořalko, kde je chyba?

Plexi: to by mě taky zajímalo,kde je chyba.Já aktivitu normálně projedu bez nějakých problémů.

To je zajímavé,že jdou aktivity co tvořím jezdit i pod OR,protože já OR nemám.Díky za informaci.

Určitě jde,ale mám hodně problémy v Ostravě a Bohumíně s trafficama,hodně chybových hlášek,seká se to na BP,kdežto u 321 to projedu bez problémů.

Ok, pokud bys jich měl moc, tak by to vysvětlovalo ty pády v Ově a okolí, je potřeba do odstavených souprav používat low-poly vozidla, nebo omezit počet souprav v inkriminovaném místě.

Já loose consist vůbec nepožívám,všechny odstavené vozidla dělám jako traffic a udělám tam vyčkávací bod.

A te právě chyba. Prostě Ostravu bez zjednodušených vozidel nepostavíš. A upřímě Ostrava na 321 je 10 let stará a zjednodušená, až ji Martin předělá, tak se tady taky nehneš. Znáš svůj stroj, tak to stav na něj a nedávej tam kde co.

Už jenom to, že u aktivity 4214 nebo 4208 mě nepustí servis z Přerova, čekám tam 15 minut po odjezdu a pak mi dojde trpělivost.
Mě prozměnu 4205tka nechtěla pustit v Přerově k nástupišti, červená na konci nákladového nádraží (?) a po 20ti minutách na vteřinku zelená, tak jsem toho využil ...

Zkouším 4214 a zjišťuju, že blokovací servis v Přerově (a né jen tam) má nastavenou dle OR maximálku 1km/h. To pak znamená, že se plouží jak smrad a hráči se to pak jeví jako chyba.
Proti tomuto "fenoménu" existuje jedno rychlé řešení - změnit hmotnost Servisu2 na 0t. Ten pak po vypršení daného času zmizí opravdu velikánskou rychlostí.

Back
Nahoře