Řada 810

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
"Glitchlý" znamená, že je v tom chyba. Chyba v tom je, ale reinstall nepomáhá. Už jsem to reinstaloval několikrát, stále však se stejným výsledkem. Zajímavé je, že to dělá jenom při fullscreenu.

Dobrý den chcem sa spýtať prečo mi neukazuje kabínu? Mám ju tam vloženú aj som vtej kabíne ale neukazuje mi interier.

Hoši, vy se fakt nevidíte, jak je ten příspěvek starej? Kdy ta kabina vyšla? Vždyť je to před 7 lety! Stáhněte si nový pack 810 (809) pro ORCZ, tam je i ladění pro kabinu a myslím, že u Josefa je i kabina samotná.

Dobrý den mám otázku, kde mohu sehnat nejnovější kabinu pro MV 810? Poprosim odkaz, případně jméno autora

Zdravím
Vedeli by ste mi prosím povedať kde by som našiel kabínu na ZSSK 812 ?
Skúšal som už rôzne linky , no všetky boli
Nefunkčné.

Dobrý deň, môžem sa opýtať, kde by som mohol stiahnuť túto novú kabínu, lebo na uložto akosi není. Ďakujem veľmi pekne za odpovede :)

Smím se zeptat, pro jaké konkrétní modely je to použitelné? Nebo je nutné se striktně držet číslování strojů v názvu kabin, pokud je uvedené? Tzn. ORCZSK si to také přechroupe?

Smím se zeptat, pro jaké konkrétní modely je to použitelné? Nebo je nutné se striktně držet číslování strojů v názvu kabin, pokud je uvedené? Tzn. ORCZSK si to také přechroupe?
Jedná se o staré úpravy, co jsem měl na Ulož.to. Já jen kdyby je někdo chtěl. Jinak fajnšmekři jezdí už jen s kabinami pro OR CZ/SK.:D

Jedná se o staré úpravy, co jsem měl na Ulož.to. Já jen kdyby je někdo chtěl. Jinak fajnšmekři jezdí už jen s kabinami pro OR CZ/SK.:D
To já také. :cool: Jenže pokud vím, tak pro řady 380, 230, 242 ORCZ/SK kabiny nejsou.:p Takže ani tyto řady nejezdím, ale říkal jsem si, že bych to aspoň projel s kompromisem.

Back
Nahoře