Sháním aktualizaci 88.41 tratě BP

FuN1Ncze

Začátečník
Ahoj
skoro po čtyřech letech znovu instaluji msts na pc. Mám origo hru i trať BP verzi 87.00 a bohužel jsem si to neohlídal a nestáhl si aktualizaci 88.41, všechny ostatní mám. Předpokládám, že bez této aktualizace je nesmysl instalovat novější.

Prosím tedy dobrou duši, která si poctivě zálohuje aktualizace, aby se se mnou podělila o tuto aktualizaci.

Díky

A prečo rovno nenapíšeš Zbyňkovi ? On si eviduje kto si kúpil a aktualizáciu ti určite rád pošle.

Ahoj,
no popravdě jsem se ho ani nezkoušel ptát: Technická podpora v podobě aktualizací zdarma je zajištěna rok zpět. Starší aktualizace budou postupně odstraňovány, proto si trať pravidelně aktualizujte a zálohujte. O staré aktualizace mi nepište, nearchivuji je. Každý si zálohuje na vlastní zodpovědnost. Taková jsou pravidla pro aktualizace zdarma.

Já opravdu aktualizace nearchivuji. Každá nová aktualizace rovná se ne aktualizace toho co si kdo zakoupil, ale další nové tratě. Tak stále nechápu, že tohle stále někdo řeší a nechce finančně podpořit další práce, aby se stavělo stále dál, další novinky. Když si někdo zakoupil 1000 kilometrů tratí, tak to neznamená, že má nárok na dvojnásobek. Za tu almužnu, co DVD stojí. :)

Zbyňku, tú tretiu vetu a ďalšie si si mohol odpustiť ! Potom že prečo vzniká flamewar. Niekedy hovoríš viac než je treba.

Tak pánové,
ono to asi bude trochu jinak. Při čtení prvního příspěvku mne napadlo že FuN1Ncze obyčejně kecá o tom že již "skoro po čtyřech letech znovu instaluji msts na pc" a spíše někde stáhl starou trať a teď se nám snaží věšet bulíky na nos. Co mne k tomuto přesvědčení vede:
Že by před těmi čtyřmi léty neměl nějaké problémy nebo dotazy k trati? Asi ne protože je zde registrován od včera 20:23.
Myslím si že těchto "uživatelů" kteří si "zapomněli" pravidelně stahovat aktualizace a registrovali se právě v den kdy si na to "vzpomněli" tady již bylo více než dost.
No nevadí. Vzhledem k tomu že já samozřejmě mám všechny aktualizace na disku, tak očekávám souhlas autora k tomu že onen člověk má jeho původní dílo legálně zakoupené a bylo by možno výjimečně příslušnou aktualizaci poskytnout. Ale obávám se že nastal právě ten případ který popisuji na začátku svého příspěvku. A pro Zbyňka jediné: v tomto případě naprosto souhlasím s Taxem a jeho názorem výše.

OT: Koupím kompletní Trainset.
Požadavky:
1) obsahovat veškerá česká a slovenská dostupná vozidla na MSTS scéně+i již nedostupná, ale stále používaná v českých a slovenských aktivitách+veškerá zahraniční vozidla používaná v českých a slovenských aktivitách
2) originální ladění (resp. "ladění") a obsah příslušných souborů s vyjímkou oprav zjevných překlepů, drobných chyb a uzpůsobeného adresování (ovšem vždy pouze na kabiny a zvuky k tomu originálně určené)
3) kompletní testy v CB nesmí vyhodit jedinou chybičku!

Máte-li někdo takový Trainset a zájem, prosím SZ.

Nezamýšlím koupit vozidla samotná, ale službu (stáhnutí vozidel, implementování do Trainsetu, naadresování, opravu drobných chyb)+uhradit náklady spojené s transportem.

PS: Jenom stáhnutí a funkční "ztrainsetnění" vozidel ze stránky modely-msts.cz mi zabralo den a půl... Předpokládám tedy, že je má potávka pochopitelná.

Prosím, žádný flamewar, Poisone, Taxi, dvacko a jiní. Děkuji.

Bohužel,
jak jistě dobře sám víš že to není možné už jen kvůli licenčním podmínkám autorů.
Tečka.

Ahoj Mirane, tohle je můj pravý účet (FuN1Ncze). Jak vidíš jsem tu od roku 2012. Pár měsíců po tom, co jsem koupil tu trať (dostal od rodičů). Nový účet jsem si založil z jediného důvodu: moje přezdívka. Byl jsem v tu dobu v trochu jiné dimenzi tak mě to prostě přišlo strašně drsňácký...
To co popisuješ samozřejmě může nastat. A děje se to vždycky, se vším a všude. Pracuju ale jako zabezpečovací technik ve Vranovicích. Na starosti mám Vranovice, Šakvice, Pohořelice a Hustopeče. Proč to ale píšu. Právě v Hustopečích má firmu pan Zbyněk Šemora. Myslíš, že by pro mě byl problém zajet do Hustopečí (na "údržbu" samozřejmě :D) a koupit si nové dvd se všemi aktualizacemi? Asi ne. Ale když už si tu trať koupíš, tak prostě očekáváš, že budeš mít přístup ke všem aktualizacím... Což je zdarma že ano. Musí se myslet ekonomicky, je zlá doba. Ne, 240,- za novou trať mě fakt nezruinuje, ale proč to dělat? Ano je tam napsané, že po roce se mažou, že si je člověk musí zálohovat sám. Jo, moje chyba. Dost stoprocentně jsem tu aktualizaci měl staženou, ale na kterým pc?
Na druhou stranu autora chápu. On se snaží a každý má jen blbý kecy, kdy bude tohle, kdy tamto, jestli to bude zadarmo... A jediné jak mu to lze oplatit je poděkování a zaplacení. Je to správně?

O.K.
Ale myslím si že by asi stálo za to oslovit admina a se změnou nicku by se asi nechalo něco dělat. Takhle tady opravdu nastává případ popsaný výše.

Edit:
Příspěvky od Matýska a dema jsem smazal. Žádné další flame tady nebude!

Bohužel,
jak jistě dobře sám víš že to není možné už jen kvůli licenčním podmínkám autorů.
Tečka.

Dobře, uznávám, že by to bylo v rozporu minimálně s licenčními podmínkami u žabotlam. Dost možná ale, že nic takového není možné, protože takový Trainset prostě nikdo nemá. A dost možná má jen hrstka lidí Trainset, který by aspoň splňoval třetí podmínku. Holt budu několik let o volném čase doplňovat vozidla, a jednou budu moc jezdit.

Beru tedy svůj inzerát zpět. Protože oceňuji, že v tomhle kriminálním a bezprávném státě existují zóny, kde se tyhle věci někdo snaží brát vážně.

Ale já si za tím co jsem napsal stojím. Za ty nervy a stres, co mám s každou aktualizací, jak se finišuje, je nutné makat od rána do večera včetně víkendů, nikdo po mě nechtějte, abych dělal technickou podporu deset let zpět.

Back
Nahoře