Minebusák
Začátečník
Ahoj, nějakým zbůsobem se mi podařilo v Květnu rozchodit MSTS. Teď funguje na 100% až na jednu pro mě podstatnou maličkost. Na trati 321 mi cca po 90 minutách jízdy vyskočí error "FAILED TO FIND SMS FILE". Po náročném odklikávání, kdy tato hláška vyskočí cca 1000x následuje jízda, jako má být, avšak ne na dlouho. V bodě, kam jsem měl max. dohled při začátku vyskakování errorů končí vše. Krajina, koleje, oběkty... Vlak do té nicoty vjede, ale chová se jakoby nic. Jede, zatáčí atd. ale okolo sebe nic nemá. Zkoušel jsem tu prohledat forum, od různých klíčových slov po témata o 321, ale nikde jsem nic (krom erroru FAILED TO FIND SMS FILE při příjezdu do Prahy) nenašel. Ptám se kvůli dvěma věcem. Tou první je dlouhá načítací doba kvůli rozsahu tratě (to mi moc nevadí) ale to co mě na tom štve je fakt, že se bojím o vyskočení tohoto erroru například v půli cesty mezi stanicemi na rychlících, vlacích SC atd. Ukládám to průběžně, ale vadí mi to. MSTS s 321 mám v jiné cestě než tratě 310 a MSTS OLOMOUC 2 (Takže mám MSTS bez BINu, prostě tak jak vypadá po instalaci z DVD, a od toho mám v jiných místech na discích 3 kopie, jedna s tratí 310, druhá s 321 a třetí s MHD OLOMOUC 2), zabraňuji tak nehodám podobným ignorace povelu SPUSTIT ze strany MSTS, viz mé vlákno MSTS NEJDE SPUSTIT.
PROTO SE PTÁM, JE CHYBA U MĚ, ČI V TRATI 321? Díky
PROTO SE PTÁM, JE CHYBA U MĚ, ČI V TRATI 321? Díky