Kontrola trainsetu

Harvy1

Začátečník
Pěkný den přeji,

mám v conbuilderu kompletně zkontrolovaný trainset ale nevím jestli se dá v nějakém programu zkontrolovat soubory textur ace. (při načítání hry vozidla nejdou přidat do světa)

Stáhl jsem si aktivitu od Dana Služba v Koněpůlkách a používá modely, které bohužel nefungují.
Nejvíce modelů nejde od modeláře Pikka - spoustu jsem si jich musel opravit - nebo Low poly.

Zatím se mi nepodařilo aktivitu ani načíst. Předem děkuji za radu Michal

Dela Ti to vice aktivit a nebo jen tato jedna?
Pokud Ti to pise, ze nejde pridat vozidlo do sveta, tak mas vubec nainstalovany MSTS Bin??

Máš vypnuté dynamické stíny? Máš u modelů kabinu? Které přesně modely z mojí dílny ti nejdou přidat do světa? Jakou chybu MsTS hlásí? Dělají to určitě textury? Jak opravuješ moje modely? (Nebo z nich děláš LowPoly.)
Spousta otázek a žádné odpovědi.

Předem tě zdravím.
Přišel jsem o trainset tak jsem si postupně vše postahoval znova už s ohledu na updaty. No konkrétně třeba:

CSDvagBe v souborech SD s názvy Be2-00002-k, odkazují na soubor s. Be2-00002-k.s, které tam vůbec nemáš.

Ale pokud je to jen taková chyba, tak jdou přidat do světa a nevyhodí tě to ze hry. Nebo se MsTS nespustí? Už cca tři roky MsTS nemám, tak si to nepamatuji. A zrovna toto s texturami nic společného nemá :) Zkusím to opravit, co tam máš dalšího?

Back
Nahoře