Trat 321 nejde spustit

zkoušel jsem všechny zákl.aktivity
volná jízda hlavně Most-děčín Bílina ústí(v msts to jede)

Icik: "Tak máš špatný tsection.dat v Globalu. U mě má velikost na verzi 26 přesně 911 692 B."

MichiK: "u mě to má velokost 809kb"

Icik: "Zřejmě nepoužíváš Global takový jaký má být pro verzi 26. Pokud máš originál DVD s verzí 26 tak ji celou vymaž i se složkou GLOBAL a znovu instaluj."

Kurz základní počítačové gramotnosti start:
"911 692 B" děleno "jeden tisíc dvacet čtyřmi" se rovná "809kb"
Kurz základní počítačové gramotnosti end.

Velikost souboru tsection.dat se v různých aktualizacích mění
21. má 3 301 726
22. narůstá na 3 304 016
23. se nemění ale poté prudká redukce
24. na 912 858
25. opět nezměněn a další redukce
26. 912 114 má soubor z aktualizace na webu.
Deklarovaný o velikosti 911 692 tam není.

skautik:"4) Stejně tak by nebylo špatné napsat, jak jsi přesně instaloval MSTS - dodržel jsi klasické kroky jako instalace updatu, BINu apod.?
... Na to jsem nejspíš stále ještě dost málo programátor."

A na co by byla dobrá tahle nesmyslná anabáze s binem pro OR?
... no na to vem jed.

Tímto jsem poukazoval pouze na to, že pokud to nepojede ani v MSTS, je možno hledat chybu zde.
A ohledně programování...nebudu tady rozebírat ani co jsem zač, ani kolik toho umím. Máš-li lepší vysvětlení k logu, sem s ním. Já se to snažil jen přiblížit, protože prozatím tady o tom nepadlo ani slovo. (Nebo jsem měl ten konec pochopit jinak? o_O )

Kurz základní počítačové gramotnosti start:
"911 692 B" děleno "jeden tisíc dvacet čtyřmi" se rovná "809kb"
Kurz základní počítačové gramotnosti end.

Musím Bobana opravit ... 911 692 B se rovná 890 kB.
To, že na něj koukám a má 911 692 B a že ho zrovna nemáš, tak to znamená, že není? To, že jsem tě nikdy neviděl taky neznamená, že "nejsi".

Icik, já jsem použil přesně ctrl+c/ctrl+v pro přenos těch vašich zápisů a dal je jakožto citaci do uvozovek, takže u mne chyba v B/b rozhodně nevznikla.
Co jsi nepochopil na jednoduchém sdělení, že takový soubor tam není? Máš jiný odjinud, ale rozhodně ne z aktualizace, co je na webu.
Mladej, jestli neumíš jednoduše opsat něčí nick, tak se vrať do základní školy a nauč se to. Tady žádnej Boban není, drzoune. Mrší tobě někdo jméno?!

Back
Nahoře