Úprava náveštidiel pre Trate 310/BP/321

Nějak nechápu, pro BP je úprava v poslední aktualizaci, pro 310 mám dojem také. Jinak vše by mělo být v balíčku u mě na webu.

Tak, dobrú chvíľu som toto vlákno hľadal, no konečne som ho už našiel. :D

Počuj Icik, vedel by si v trati 321 vo verzii 27 upraviť sig***.dat súbory tak, aby nielen odpovedali aktuálnej verzii, ale aby fungovali aj rakúske návestidlá?

Som si ani neuvedomil, že v poslednej aktualizácii zrejme došlo k nejakým zmenám v orig. súboroch, pričom som mal v zložke trate v adresári Openrails tie z verzie 26, čo spôsobilo, že väčšina tých rakúskych ani nesvietila. A ja som sa mohol čudovať a čudovať, že čo to je za nezmysel... :confused: :D

Avšak aj pri použití orig. súborov z verzie 27 mi niektoré hodia SPAD tak či tak. Možno to už ozaj budú musieť riešiť vývojári OR. :(

To jsem dělal já, je to u mě na webu. Já mam hotovej soubor pro 27čku, ale půjde ven nejspíše o vikendu, ještě potřebuju dojet Ostravana.

Ale ja som pozeral že včera v poslednej aktualizacií bola nejaká oprava bugu s naveštidlami ...

Bylo to tak před odstraněním složky Openrails

Trat 321 pracuje správně ve Vídni a celý Trati. Měli byste odstranit složku se soubory Openrails sigcfg.dat a sigscr.dat

Prelozen googlem

Znova opakuji, složka v routes je pro aktualizaci 26 ne 27. Za další důvod vzniku byla právě nekompatibilita OR a CZ tratí. Špatně fungující návěstidla a pomalej trafik, který všude brzdil na 7 km/h.

A na jak dlouho to bude fungovat. Jedno se opraví a jine zase poškodí. A co rychlost trafiku, pokud tam svítí něco jiného než zelená, vlak spomaluje na 7 km/h. Proto také ta úprava.

Opravdu nechápu, právě tato úprava obsahuje už rok soubor sigcfg.dat v tratích ve složce OpenRails. Je u mě na webu ke stažení. Jen pro 321 a aktualizaci 27 není venku, bude po projetí všech úseků.

Podotýkám, že tato úprava musí být pro všechny naše a slovenské tratě, kde je naše návěstí. To není problém jen tratě 321.

Back
Nahoře