cd servis

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna adam goliáš
  • Datum začátku Datum začátku
A

adam goliáš

Host
předem se omlouvám že se ptám na již jednou zodpovězené , ale odkazy jsou nefunkční z r. 2004,
mám úplně stejný problém jako tata22. při pokusu o zapnuti msts vyleze hláška TRAINS/TRAINSET/CD_Servis/Servis2.eng a totéž ale servis 4 .
nevím co to je a co s tím mám dělat. začalo to po nainstalování unpacku na rozbalování aktivit .... .apk
co to je vůbec ten servis 2 a 4 ? kde je najdu ? jak dostanu do msts?
děkuji za jakoukoli konstruktivní odpověď

Naposled editoval moderátor:
asi to nechápu , a upřímně se stydím , ale ... na odkazu jsou ke stažení např. motorové vozy , el . lokomotivy apod a ještě nějaké common . cab a common . cnd. žádné servis 4 nevidím.

adam goliáš napsal:
asi to nechápu , a upřímně se stydím , ale ... na odkazu jsou ke stažení např. motorové vozy , el . lokomotivy apod a ještě nějaké common . cab a common . cnd. žádné servis 4 nevidím.

z toho si nic nedělej, taky jsem byl slepej

No ono také stačí kliknout úplně dole na "Vše" a vidíš úplně všechno abecedně seřazeno.
Karel

chcem sa opytat. mam v trainsete cd_Servis (pre istotu aktualne stiahnuty), ale con builder mi pri skumani loose consistov oznamuje, ze mi chyba cd_servis_stuj.wag a cd_servis_loze50m.wag............
kde robim chybu?

Jsou součástí TBP. Případně pohledej na mých stránkách u aktivit servisní vozidla.

Zdravím vás,
omlouvám se předem, že po 4 letech opět otevírám toto vlákno, nicméně po, asi třídenním hledání (fóra, google, seznam, různé návštěvní knihy, web pana Šemory) mi docházejí veškeré nervy.

Potřeboval bych cd_servis 1, 2 a 4, nicméně, ikdyž jsem stáhnul Michalovy servisy, i všechny aktualizace od 3 až po 7 od pana Šemory, stejně tam tyto servisy nemám :( Jedinný, co se mi nainstalovalo byla návěst stůj a lože 50m apod., což však nepotřebuji.

Všude, ve všech fórech i návodech všichni odkazují pouze na stažení těchto aktualizací, nebo na stažení ze stránek http://msts.sinus.cz, které však již nejsou v provozu.

Mohl bych se tedy zeptat zda někdo ví, kde tyto servisy sehnat, popřípadě, zda by bylo možné, aby nějaká dobrá duše uploadovala celou složku cd_servis někam na svůj web, případně na uložto, nebo podobné? Rád bych se naučil vytvářet aktivity, jenže u té mé potřebuji tento servis mnohokrát, jinak ji nemůžu dodělat :(

Mockrát děkuji. Pokud by byl zájem, mohu tuto aktivitu poté, jako poděkování, zveřejnit (pro trať 321) :)

JOOOOO! :)

Je to přesně, co jsem potřeboval, mockrát ti děkuju :):)

Jakmile budu mít tu aktivitu hotovou, zveřejním ji do tohohle vlákna: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1418&page=13 :)

Back
Nahoře