@Tax: Ja ale nie som od toho, aby som ťa presvedčoval. Presvedčiť sa predsa musíš sám, ak chceš. Mne je to predsa jedno, aký simulátor hráš. Ono tých modelov, ktoré spadajú do toho obdobia, ktoré si napísal, niekoľko je, aj keď nie toľko, ako do MSTS/OR. MInimálne ako si spomenul Pikkove 122, 181/183, Bardotky, Prasiatka, Hektori, ja som vydal Bobiny 141 a v budúcnosti vydám 242. KalOOOpx vydal Okuliarnikov. Hekl s bývalým "spolkom"

vydali 350 a 150/151 (možno nespadajú presne do toho obdobia, ale svoj vek už majú tiež, navyše 15X prešli mojím updatom). Vozňov je tiež dosť. Treba brať do úvahy aj to, ako dlho je ten simulátor vonku oproti MSTS a akú má hráčsku a tvorivú základňu. Tie dve hry sa v tomto ohľade nedajú vôbec porovnávať.
Samotné modelovanie je logické aj tu. Nemôže to byť iné ako do iného simulátora, rozdiel je len v rôznych pomenovaniach, nastavení shaderov, ale to všetko sa naučíš raz a potom to predsa už len opakuješ. Naučiť sa dá všetko. A takisto sa dá opýtať ľudí, čo v tom už niečo postavili. Mnohí môžu potvrdiť, že ak som ja osobne vedel a mal som čas, poradil som vždy. Takisto Michal poradí vždy okolo skriptov, atď. Len sa treba opýtať. A je vydaných a preložených aj dosť návodov. Osobne si myslím, že tu dvojnásobne platí - kde je vôľa, tam je cesta.