Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou - problém v OR

wagon77

Začátečník
Dobrý deň, potreboval by som poradiť.

Trať 321 od Žiliny smerom na Čadcu mi strašne začne sekať a neviem čo s tím, už som skúšal všeličo možné ale aj tak seká. Hrám v OR.

mám notebook: HP
Windows 8.1

• Procesor: AMD A4-6210 APU s grafickou kartou Radeon R3 (1,8 GHz, vyrovnávacia pamäť 2 MB)
  • Displej: 39,6 cm (15,6") HD BrightView (1366 x 768)
  • Pamäť: 8 GB 1333 MHz DDR3L (1x 8 GB)
  • Pevný disk: 1TB (5400 ot./min)
  • Optická mechanika: DVD+/-RW DL
  • Grafika: AMD Radeon HD 8570M 1GB

myslíte že to stačí?????

Nemysli. Mám o chlup slabší notebook a nespustím ji. V MSTS ano, ale OR se tvrdošijně brání. Tedy budeš muset na vývojáře OR, páč takhle to nejde. Mám výkonnější PC a na něm mám dost problémy jet na full, tedy jsem musel vše osekat. Trať 321 je sakra náročná a kde co ji neveme.

Zkus nejdříve menší tratě jako Luhačovicko, 310, zsr150, pak zkus trať BP a pokud tu nespustíš , tak pak ani trať 321.

Tedy budeš muset na vývojáře OR, páč takhle to nejde. Mám výkonnější PC...
Vážení přátelé, OR mne fakt nadchnul, ale myslím si, že to vývojáři opravdu s nároky na simulátor přehání. Mám měsíc nový comp a ne žádnou sra..u, nové PC hry mi jedou naplno. OR už mi před Prahou padal a musel jsem ubrat jak rozlišení, tak viditelnost (trať BP). Pravda, Praha obsazena tak, že by si MSTS ani neškt. Tady je však na zamyšlení ona náročnost. Konzultoval jsem to s jednim kamarádem, vývojářem PC her, a programátorem (touto prací se živí), nechce být jmenován on, ani jeho činnost :-) taky se mnou souhlasil, že takto stavět simulátor na takovou náročnost je cesta do pekel. Přeci jen musí být nějaká rozumná střídmost. :-) Mně 321 sice jede, teď testuji Sc 506 a mám trasu Ostrava, až před Plzeň, tedy tam, kde Martin usek koleje. :-) OR se mi zatím ani nesekl. Ale mám pouze trasu hráče. A narovinu, do které aktualizace OR mi to pojede?
Dan

Je to pravda. Mě to taky momentálně nejde spustit. Ani 321, ani TBP. Ovšem u TBP je to jako na houpačce. Po jedné aktualizaci jede, další dvě nejede, pak po další zase jede, teď zase nejede. Je to pořád "ve vývoji".

Ďakujem za info. PS ŽSR 150 bez problémov, aj nap CFR ruta, Alfold 7,BP...... LUBA skúšal som ale keď som to tam nakopíroval OR vôbec nešlo spustiť.

Mám verzi pevnou verzi 1.1 a jedou mi všechny tratě. 321 byla jediná, která nejela a po
nakopírování souborů jedou všechny.

Ahoj chlapi, chtěl bych poprosit, nemáte někdo upravené staniční hlášení v Praze hlavním a Smíchově? Na hlavním mi jede zpomaleně a na smíchově zrychleně, tam jsem se i zasmál, poněvač to hlási jak kačer Donald. :-)

Te polovičaté řešený, páč v MSTS to pak dělá bordel. Řešme kompatibilitu nebo náhradu a ne stále polovičatá řešení pak se divmé, že se nikomu z msts nechce přejít pod OR.

V MSTS si vypní v sound titulkování, ale tím pádem ti nepůjde žádná hláška co se zobrazuje vlevo nahoře.

Back
Nahoře