Průhledná okna v kabině

sigi

Začátečník
Dobrý den, zajímalo by mě, jak udělám průhledná okna do kabiny v MSTS ve photoshopu jsem je vyřízl, ale jakmile se pokusím o konverzi souboru *.png na *.bmp, tak se místo průhledných míst vytvoří bílá.

Textura musí byť v ace formáte a potom musíš na tie miesta kde chceš aby to bolo priehladné vytvoriť Alfa kanál....Je tam v Tgatoole taká možnosť, že create Alpha Template. A potom už len kreslíš. Biela neprehľadná čierna priehľadná.....A tu sa potom ešte musíš pohrať zo správnym odtieňom čiernej až šedej aby si to nemal úplne prihladné akoby bez skla.....Skús pozrieť hocjakú textúru kabíny....napríklad front.ace a veľa ti to napovie.

Děkuji, alfa kanály jsem udělal ve photoshopu, tady je ukázka, ale problém je v tom, že jsem neměl fotky na kabinu 470 a tak jsem musel něco z interieru najít na netu, takže veškerý pokusy o lepší kabinu nejsou možný, dokud ty fotky nenajdu, zeptám se tu fóru. výsledek vypadá takto:

Dá sa to aj ináč, v Photoshope v ponuke Nápoveda/export prúhledného obrazu/tisk/ a uložiť vo formáte "*.tga". A potom napr. cez AceIt! spraviť textúru "*.ace" s alfou.

Back
Nahoře