Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Počkej, Sgnss nejsou mým dílem a ani netuším, že by byly součástí balíku ORCZ.
No to je jedno asi jsem to nenapsal přesně zkrátka jsou to ty co stojí vedle na koleji( v consist označná jako dan 31 Pn 66041 vozy_treb_vl23)co se tam nasune ta souprava s uhlím asi podobné některé jsou bez podvozku a některé vůbec .Už jsem to nějak zmastil za podobné.Důležité je konečně sis už všimnul těch Fallsů ty se v tvých a Acaponeho akt. vyskytuje habakuk a opravovat to je někdy hodiny práce a pokud jsou v losse consist tak je akt k ničomu.

Pn66041plagat2.jpg
Pokračování aktivity Pn 66041, jenž jste v díle prvním dovezli do Ústí nad Labem Střekov z nádraží Washington na trati 321 pro MSTS.
V tomto díle aktivity dovezete vlak do stanice Kolín seřaďovací nádraží. Nachystejte si soupravu k jízdě a na návěst povolující jízdu můžete vyrazit na trať směr Kolín.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.
Více ZDE

Ahoj, které konkrétní koleje jsou označeny v Třinci, jako kolej TŽ (Třinecké železárny)? Ať správně zavezu Pn 66041.

Nespěchej:-) Život není jen OR.
Zavez to po 301.trko, která vede z odbočky (60 km/h) před zastávkou Třinec-Konská (ve směru jízdy doprava) do 200. skupiny odevzdávkových kolejí na 207., 209. nebo 211., tzv. Třinec kol. TŽ. Tam to odvěs a lok. můžeš parknout posunem do stanice na 5. až 15. sk. Odevzdávkové 207., 209. a 211. jsou to ty vpravo ve směru příjezdu od ČTěšína. Vlevo, tuším na 203., stojí nevzhledný LC, který v misi zakrývám wapkami.

Dík.
A tam holt musím skončit. Chtěl jsem ještě zavést s posunem lok. 740 uhlí do kolejiště Koňská a teď jsem si všimnul, že celé nádraží Koňská stavitel střihnul od tratě. Takže posun v závěru nebude...

Ahoj.
Už jsem to tady někde psal, možná u Josefa, tam se vyskatl u skinů stejný problém.

Narazil jsem na věc, kdy vám začne padat Activity Editor MSTS, v případě, kdy použijete v aktivitě vozidlo momo službu a vozidlo činné u jedné stejhné lokomotivy. Problém je ve stejném názvu Eng a Wag souboru. Nedělá to pravidělně, až když je tech consistů víc a je velký problém, přijít na to, proč začal editor padat. Stačí jen u názvu vag dodalt příponu ms. Příklad: "ČDC163.001-0. eng, ČDC136.001-0ms.wag".

Dear Dan J. !
Please help me because I am stuck with train Pn66041. At Lysa nad Labem station I put the 471.0 electric multiple unit on the storage track, then I will come with the locomotive and it will direct me to a car transport train, but I should continue with the white 182.1 series machine, which has run into the train I arrived with. Unfortunately, I do not know how I can transfer to a locomotive that is on another track. I really like your tasks because they are very realistic, but this one has given up the lesson and I cannot solve it. Thank you in advance for your help.

Good morning, dear Gregorow!

It's written in the upcoming notification: Press Alt+F9 and then click on dan_bp_Pn66041_Pn66041_LnL-CT to pass to the 182.

Best regards,

Meinhard

Good morning, dear Gregorow!

It's written in the upcoming notification: Press Alt+F9 and then click on dan_bp_Pn66041_Pn66041_LnL-CT to pass to the 182.

Best regards,

Meinhard
Hello!
Thank you for the quick reply. I do indeed get the message to press Shift+F9 and switch to the specified vehicle, but no window appears where I can select dan_bp_Pn66041_Pn66041_LnL-CT. Or should it not appear as a window here? Shift+F10 (passenger traffic window) works perfectly. Could it be that I have a Hungarian keyboard? I don't think so.

Hello
Press Shift+F9 to open the set menu, which should appear in a window listing all the sets currently in use. Double-click on the set you want to switch to.

Hello!
Thank you for the quick reply. I do indeed get the message to press Shift+F9 and switch to the specified vehicle, but no window appears where I can select dan_bp_Pn66041_Pn66041_LnL-CT. Or should it not appear as a window here? Shift+F10 (passenger traffic window) works perfectly. Could it be that I have a Hungarian keyboard? I don't think so.
You're using the wrong keyboard shortcut. I almost fell for it too. Not Shift+F9, but Alt+F9.

Even in the task it says Shift+F9. Then I'll try Alt+F9 combination. Thank you gentlemen!

Alt+F9 is the right combination! I just tried it! Thank you very much for your help everyone!

Pro ty, kteří hrají Danovu aktivitu Pn66041, jsem upravil zvuk živáku, který není s OR kompatibilní. Je slyšet jen takové divné ťukání, protože sampl je příliž krátký. Ke stažení zde. Platí pro zvuky, které jsou ve složce SOUND ve složce s lokomotivou.

PS: Je vhodný také pro nahrazení zvuku se stejným názvem v Jackových SNDELOK.

Tak a je vymalováno... TVL, dneska při osazování vozů, jsem dal místo "upravit" u AI dopravy "smazat", na všechno se ten pííí.us editor zeptá, jestli ano, v tomto jediném případě to rovnou máznene.... :mad: Takže všechny šasu dělat znova. Aspoň, že se zachová pasths a services.

Tak konečně na bodě 0. Tedy v moment, kdy jsem smazal nechtě celou dopravu... Ale vše zlé je k něčemu dobré, přišly nějaké nové nápady a úpravy a zmíněná nová myš, stará začala malinko blbnout a po úderu o stul, po delete chcípla nadobro. :-) :-) :-)

Back
Nahoře