Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Dane Rada 750 vôbec neexistovala.......Staré označenie keď pozrieš začala výroba s T478.1 (751 s PG) T478.2 (752 bez PG) T478.3 (753 s PG) T478.4 (754 s el.kurením) 750-ka vznikla rekonštrukciou rady T478.3kde sa vymenilo PG za elektrické kúrenie a dosadzoval sa elektronický regulátor. Tým vlastne rada 753 zanikla.

Dem:
řada 751 ani 753 u ČD nezanikla, všechny lokomotivy rekonstrukcí neprošly. Zanikla "nákladní" berta 752

Ja som vychádzal len s toho čo sa dialo na slovensku......Po rozdelení pekne pomaly prešli reko na 750 a 753 ostali len muzeálne. O 751 som nepísal nič, že by mali zaniknúť. Je to dosť rozšírená rada u nás na slovensku.

Po rozdelení pekne pomaly prešli reko na 750 a 753 ostali len muzeálne
Omyl, Milan, omyl. Dve dvojice 753 z depa Zvolen ešte pekne dlho jazdili na nákladoch u Carga než ich zrušili. A zrušili ich ako 753. Prinajmenšom 053, 220, 237, 255 a 256 jazdili ešte v roku 2006 ako 753 u ZSCS až do ich zrušenia. Viac by vedeli povedať Zvolenčania.

Tak asi záleží koho články čítaš, lebo v publikácii som našiel túto info....že postupnou rekonštrukciou rada 753 zanikla. Ale tak vy máte prehľad s reálu trošku iný, tak nie je dôvod neveriť.....

@dem: Milan, vieš dobre že dnešní písálkovia sú často neinformovaní alebo zle informovaní a píšu čo sa im prisnilo alebo čo im vyhovuje. Práve 220 + 237 a 255 + 256 jazdili ako dvojičky na nákladoch. Dokonca keby som hľadal tak určite nájdem fotky aj v mojom archíve, aj na červených stránkach. Ale kto by to hľadal kvôli takej prkotine.

Však ja ti verím, netreba hľadať nič.....Len sa potom nečudujem, že aj iný sú potom dezinformovaný, keď si kúpia knihu a sú tam bludy,....To je potom ťažko...Len skutočný fanatik si dokáže urobiť skutočný prehľad keď za tým ide sám...

@dem: tady to máš. Samozrejme 753-ky už nové logo ZSCS nedostali. Načo by aj? Fotky sú z vlaky.net. Inak na Internete ale aj v knihách a časopisoch je napísaných mnoho nezmyslov a poloprávd

@Dan J. : Aby sme Ti neprasili vlákno, tak tady máš námet na aktivitu ;)

753.053
753-053-a.jpg

753.220
753-220.jpg

753.220 + 753.237
753-220_237-a.jpg

753.255 + 753.256
753-255_266-a.jpg

V podstate sa ani nečudujem, že sa napísalo o ich zániku....Tých pár kusov už nejak dieru do vozby neurobili....A následne ich aj zrušili.

@dem: Napriek tomu pisálek napísal somariny o tom že všetky 753 boli rekonštruované na 750. Takže nedostatočné a zavádzajúce informácie. A také "hodnoverné" budú aj všetky ostatné od neho ;)

Ahoj. Kdo má zájem, může tahat moji dlaší aktivitu pro OR:
http://www.mojevlacky.cz/
Ranni turnus.jpg
V aktivitě budete "pendlovat" s motorovým vozem ČSD 810 néjen mezi stanicemi Zadov a Lopovice. K aktivitě je přiložen soubor Read Me, který doporučuji číst.
Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu v roce 1989 do něhož je aktivita situována.
Dan J.

Ahoj, jak se uváděly v jř. smíšené vlaky? Co mám pro trať 310, tak tam je uveden poue Přestavovací vlak, který jede do Hradce nad Moravicí s nákladními a osobním vozem, ale bez přepravy cestujících. V chystané aktivitě jde ale o osobák z Křížan do Káčova a následně na vlečku, ketrý má v soupravě nákladní vozy a navím, jak vlak nazvat.

oko 810.084-4 ČSD, M152.0461 ČSD a M152.0299 ČSD nejsou ke stažení
Nejsou, nejsou... Oslovil jsem autora skinu a stažení z donwloadu je záměrné a opět z důvodu, který se tady řešil snad miliónkrát... No a mně už fakt nebaví dupat se několik měsíců s aktivitama a pak zjistit, že vozidla použitá v aktivitě nejdou stáhnout a ještě k tomu vozidla "páteřní" čili hráče a potřebné k soupravě hráče, na která je aktivita vyladěna. Autorovi jsem psal, tak se uvídí jak se k tomu postaví dál. Já zatím nebudu vydávat nic, poněvač mne to fakt neba, dělat se s něčím co pak padá v niveč.
Dan

Back
Nahoře