Ahoj.
Ač je dnes 1. dubna, tudíž Apríl, nejedná se o žertík, ale mohu konečně oznámit vydání moji chystané aktivity. Bohužel tento oznam přináší i dvě méně dobré zprávy, ubytovák ČSD zatím ven nepůjde, neměl jsem čas doskinovat nápravy a podvozek, ale určitě jej dodělám. Ale stopku jsem hodil zatím na Hungarii z roku 1969, ač mám 1. díl aktivity hotový na trati Alfold 6, tak zkolabovaly maďarské stránky VM15, ze kterých jsem tahal většinu modelů. Takže bohužel se mi do pokračování jaksi nechce. Nic, zpět k hotové aktivitě:

V této aktivitě se budete nacházet na osobním vlaku z Olomouce do Opavy a zpět, za jarního pracovního dne roku 2007. Aktivita je podle skutečného řazení a skutečného jízdního řádu. Taktéž počítačem řízená doprava. Polofikcí je řazení nákladních vlaků a vozy odstavené v nádražích. Aktivita je tvořena pro trať 310,
aktualizaci 6.2, pod starší verzi nebude funkční. Dále obsahuje dynamické počasí, takže
nesmí být v nastavení OR zadaná náhodná změna počasí, jinak nebude počasí fungovat korektně. Kvůli posunům traffic a posunům traffic ve spolupráci se soupravou hráče
důrazně nedoporučuji měnit vozidla v aktivitě za jiná.
Velké poděkování patří Jackovi za testy a připomínky k scénáři aktivity, vyladění vozidel, zvuků pro OpenRails a nový model Opavy západ. Pepovi za úpravy návěstidel a spousty dalších úprav na trati, tak aby byla trať plně funkční v OpenRails.
Aktivitu naleznete zde:
http://www.mojevlacky.cz/
Před instalací doporučuji pozorně číst soubor Read Me u aktivity.
Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.