Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Nebuď hnidopich, Dane.... dle GVD 2019 jsem zjistil, kolik "máme" potřebných vozidel pro toto období ... když pro toto období chybí tak 70% vozidel.
Vracíme se do období Čoudova superrealismu? "Je potřebné naskinovat všechna čísla krabic."něco děláš a zjistíš, kolik toho chybí pro období 20017 - 19
Ale vůbec né.Vracíme se do období Čoudova superrealismu? "Je potřebné naskinovat všechna čísla krabic."

Tohle může vyslovit jen děcko, nebo... nechci být sprostý. Na slezinu může přeci přijet každý, takže asi děcko, které nepustí rodiče.Bylo mi řečeno, že si nezasloužíme žádné nové zveřejněné kousky pro novější GVD, jelikož si prý na slezinách vyměňujeme neveřejné věci.
A vždy se snažit budu.Dane, je super, že ti jde o to, aby aktivita byla pestrá a hráč si ji co nejvíce užil. A že se snažíš vše dotáhnout tak, abys to měl "pünktlich".
Tak toto je pro mne naprosto nepřijatelná varianta,Snažit se najít přijatelnou náhradu za to, co není a když se nenajde, tak tam nedat žádný vlak a pokud by to bylo příliš pusté, tak to zahustit nějakým nákladem.
Ale já si toho všimnu a nemám z toho pak ten správný pocit, zrovna teď při testu RJ 1003 jsem v Pardubkách u hradeckého perónu postavil místo Pantera Regionovu a byl jsem z toho pěkně skopřený, když jsem do Pardubic vjížděl.Pokud to není někdo, kdo ví, že "teď má potkávat Vsacana", tak si toho stejně nevšimne...