Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
To bude další benchmark pro PC aneb jak otestovat kolik OR/uživatel při hledání chybějících vozů vydrží?

To bude další benchmark pro PC aneb jak otestovat kolik OR/uživatel při hledání chybějících vozů vydrží?
Kdo chce, jezděte si po prázdných nádražích jak chcete, tohle je doba ČSD, kdy to na tratích i nádražích vypadalo úplně jinak než dnes a pokud je někdo línej stáhnout vozidla, nechť nechá aktivitu na úložišti a nestahuje ji. A mimochodem z Brazislavy do Prahy mi to nespadlo ani jednou. V aktivitě jsou poue vozidla ČSD + LowPoly ČSD, takže kdo má jen trainset BP, bude muset hooooodně stahovat. Na druhou stranu, tím pádem k aktivitě trainset BP zapotřebí asi nebude. Aktivity tvořím přes 15 let a osazená nádraží jsem měl dříve jako dnes, takže určitě daný stav, kvůli tomu, že se někdo musí obtěžovat se stahováním vozidel NA KTERÉ MÁ ODKAZ V READ ME, nehodlám měnit.

Náhodou mě to nevadí. A potom kdo hraje moji aktivitu a hrál nějaké tvoje tak většinou už pak nemusí nic stahovat, protože do svých vždy používám to co mám v PC. Teď sem jel nějakou starší aktivitu ani nevím od koho a prázdná nádraží, bylo to suchý.

Tohle je jen lenost a brekot, já musím stáhnout xxx vozidel, nic víc a nic míň, já používám furt ten saný trainset a doplňuji nové modely. Pokud už je někdo má, není toho stahování tolik. Dále platí, co jsem napsal výš. A k chystané aktivitě nedoporučuji ani přeukládat některé consisty, je v nich upravena rychlost vlaku dle rychlosti na trti a pokud consist někdo přeuloží, bude mít zaručeně problém. Jinak tohle téma se už v mojem vlákně několikrát probíralo a pokud se to bude opakovat neustále dokola, budu nucen požádat o přesun na patřičná místa.

Celkem by mě zajímalo, proč si psal, že ti 64-bit verze v Praze padala. Pošleš log?

Ahoj. Píše to furt ten stejný log, co jsem tu dával, jak jsme se bavili, že to je nějaké přehřívání ložisek, či co, tahle nějaká podfunkce OR je mi záhadou, při testech mi padla jen na Hlavním v Praze, na kterou je ale OR náchylný u tratě BP od samotného začátku, samozřejmě já ještě jednou vyzkouším obě verze, jak tu prezentovanou z ofiko webu, tak tu poslední, co si sem dal odkaz, celou aktivitu R17 budu muset projet stejně více ja dvakrát a to jestli se neobjeví zádrhel v podobě nějaké moji chyby.

A jsem v Libni, po 14 dnech osazování vozů snad dneska pojedu celkový test. :-)
Libeň 1969 s nákladním vlakem do NDR a tramvajemi T4 A B4:
Liben.jpg

Tak test zatím z Brazislavy do Brna, jedno upozornění, že mám plnou paměť, to před Brnem, uložení, nahrání a v pohodě, samovolný pád OR žádný, testuji zatím na ofiko verzi z webu OpenRails, samozřejmě nestabilní verze:
R17_001.jpgR17_002.jpgR17_003.jpgR17_004.jpgR17_005.jpgR17_006.jpgR17_007.jpgR17_008.jpgR17_009.jpgR17_010.jpg

Takže test pokračuje, Brno - Hvlbrod, jeden pád ORněkde za Krpolem (log jsem pozapoměl uložit, ale shodil to asi Pikkův Hektor na traffic), po nahrání bez pádu až za Hvlbrod, kse jsem hru pří pohledu do jídelního vozu vypnul a šel si dát kafe. Teď vyrážím směr Kolín. Nějaké další postřehy dávám do vlákna Open Rails.
R17_021.jpgR17_022.jpgR17_023.jpgR17_024.jpgR17_025.jpgR17_026.jpgR17_027.jpgR17_028.jpgR17_029.jpgR17_030.jpg

Pěkně Dane jen koukám, že máš ty vozy slité do sebe jako to dělaly nesymetrické polské vozy.

Ahoj, dík, určitě pošlu. Bude asi stačit soubory wag. pro OR, nebo ne a poslat celý model?
Jinak jsem musel nadefinovat i parní topení, poněvač R 17 táhla:
Komárno - Bratislava ČSD 498.1 (v aktivitě 498.0), zde se topí párou.
Bratislava - Kutná Hora ČSD S499.0
Kutná Hora - Praha ČSD E499.1
Pro zajímavost v aktivitě hráč pojede ještě na posunu v ČSD T334 a to v Kutné Hoře. Zde závěr Čáslav - Praha:
R17_051.jpgR17_052.jpgR17_053.jpgR17_054.jpgR17_055.jpgR17_056.jpgR17_057.jpgR17_058.jpgR17_059.jpgR17_060.jpg

Back
Nahoře