Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Který? Ten co zastaví v nádraží u nástupiště ne, pak odjíždí směr Hradec Králové.
Je to: Service_Definition ( dan_321_nex55055_Pn45203. Zkoušením a přeskakováním do jednotlivých souprav jsem zjistil, že oproti tomu jak byla aktivita vytvořena mi:
714 - záloha zastaví před klackem na koleji nejblíže výpravní budově, a blokuje tak cestu právě tomu Pn vlaku. Vyřešil jsem to tak, že jsem přeskočil do té 714 a prostě natvrdo projel návěstidlo na stůj (TM za návěstidlem indikoval revers, takže trasa tam musela být plánována), a světe div se, Pn45203 se dal do pohybu a po projetí celého vlaku se odblokovalo odjezdové návěstidlo pro můj vlak.

Někde musíš mít ale chybu. Poněvač mi ta 714ka projela, má tm kód proti stůj a zatím jsi jediný, kdo se stímhle ozval. Ale hlavně, že jsi projel.

Ale já hledám hlášení ve voze pro cestující, tj. třeba: "Příští stanice Letohrad... atd..." Jestli se to ještě v osobácích hlásí a ještě třeba po stisknutí znamení pro zastavení: "Dolní Orlice zastavíme".

Bim bam. Příští stanice Královské Poříčí. Zastávka na znamení. Pro výstup stiskněte oznamovací tlačítko.
Bim bam. Příští stanice Královské Poříčí. Zastavíme.

Bim bam. Královské Poříčí.

(Normální zastávky bez toho zelenýho textu. Když nikdo nestiskne tlačítko, tak hlášení č.2 není.)

Dík, ale já potřeboval audio a jak jsem se dověděl, je s tím problém. Tak nic, aspoň nebude aktivita již tak dost zatížená ještě víc. :-)
Takto to vypadá, když vám do vozu 810 přistoupí trempové jedoucí do zastávky Dolní Orlice z Těchonína.

Jen pro informaci, proč se nevyhrává už v zastávce Mladkov, trempové musí usednout vytáhnout nástroje a hlavně svalžit ústa... :-)

Je to: Service_Definition ( dan_321_nex55055_Pn45203. Zkoušením a přeskakováním do jednotlivých souprav jsem zjistil, že oproti tomu jak byla aktivita vytvořena mi:
714 - záloha zastaví před klackem na koleji nejblíže výpravní budově, a blokuje tak cestu právě tomu Pn vlaku. Vyřešil jsem to tak, že jsem přeskočil do té 714 a prostě natvrdo projel návěstidlo na stůj (TM za návěstidlem indikoval revers, takže trasa tam musela být plánována), a světe div se, Pn45203 se dal do pohybu a po projetí celého vlaku se odblokovalo odjezdové návěstidlo pro můj vlak.

Ahoj, do Pardubic jsem dojel včas, několik posledních vozů mi odvěsili a odvezli, cuknul jsem a čekám až mi něco přivěsí, ale 714 s vozy čeká na zhlaví a proti ní vyjel nákladní vlak :-(

Přílohy

• Pardubice problem.JPG
    Pardubice problem.JPG
    116.2 KB · Zobrazeno: 22
Hoši já nevím, co s tím děláte? Jaký máte servis 2 Musí být od Josky tedy s názvěm Servis2_JK, tam může být příčina, nebo nestíhá PC a traffic je pomalejší, Pardubice jsem projel ta 20x a pokaždé to klaplo, tak fakt nevím. Dávám zde odkaz na ten Eng servisu 2.
Dan

U mě též v pořádku: zastavení v časovém i místním limitu, po chvíli odpojení několika zadních vagónů, po dalším prostoji napojení 2 vozů, po dalším čekání připojeny další vůz. Po nějakém okolním provozu následuje zkouška brzd a signál k odjezdu. :cool: Celý proces nějakou dobu trvá, je třeba mít trpělivost.
Zkoušeno vědomě na verzi MG-OR U1151, zatím dobré.
Je to tak v cajku? :)

Os_7165_001.jpg
Letní parný pracovní den roku 2019. Vy v něm povezete osobní vlak 7165 ze stanice Česká Třebová do zastávky Mlýnický Dvůr. Zde budete mít obrat a zpět do Lichkova pojedete jako Os 20556, tam aktivita končí.

Režie, scénář, střih a zvuk mluvených zpráv:
Daniel Jureček​

Technická spolupráce:
Adam "Howky" Kunčík

Hrají:
Dirigující dispečer
- David Kováč
Strojvedoucí + vesnický rozhlas Mlýnický dvůr - Dan Jureček

Hudba:
Trempové ve vlaku
- Trempské písně různých autorů.
Vesnický rozhlas Mlýnický Dvůr - Moravanka, 2001 Lesanka, Plzeňačka, PK Petra Finka, Budvarka, Malá muzika, Dechovka Pavla Trnky, Chmelova staročeská dechovka, Kubešova osmička - Myslivecké písničky, Senzus.
Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.
Aktivitu stáhnete zde.

Zobrazit přílohu 25280
Letní parný pracovní den roku 2019. Vy v něm povezete osobní vlak 7165 ze stanice Česká Třebová do zastávky Mlýnický Dvůr. Zde budete mít obrat a zpět do Lichkova pojedete jako Os 20556, tam aktivita končí.

Režie, scénář, střih a zvuk mluvených zpráv:
Daniel Jureček​

Technická spolupráce:
Adam "Howky" Kunčík

Hrají:
Dirigující dispečer
- David Kováč
Strojvedoucí + vesnický rozhlas Mlýnický dvůr - Dan Jureček

Hudba:
Trempové ve vlaku
- Trempské písně různých autorů.
Vesnický rozhlas Mlýnický Dvůr - Moravanka, 2001 Lesanka, Plzeňačka, PK Petra Finka, Budvarka, Malá muzika, Dechovka Pavla Trnky, Chmelova staročeská dechovka, Kubešova osmička - Myslivecké písničky, Senzus.
Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.
Aktivitu stáhnete zde.
AhojDane,nemůžu v aktivitě Os 7165 odjet z ČT.Souprava,která přijede vpravo ode mne se po rozjetí po chvíli zastaví.Tím mi blokuje zelenou na mém odjezdovém návěstidle.Verze OR:U20.04.10-341.Rozšířený posun mám zatržený.Dík za odpověď.

Mně odjely všechny vlaky vždy, verzi OR nestabilní a poslední zde.
Vlak vpravo je rychlík, který má WP s kódem odjezdu a za ním 60011 k zahoukání.. Vlevo při jeho odjezdu vjíždí Regio Jet.

Dane,prosím Tě mě z toho Těchonína do Lichkova v tom stoupání ta 810 vytáhne max 38 Km/h.Má to tak být? V Lichkově jsem jen zastavil a jel dál.Jinak bych tam měl správně stát 4 minuty.Z Dolní Lipky už jedu zase na čas. :-)

Není, stáhni si opravy od Jacka a v tom případě ma Ricar nněkde chybu. Já si klonoval eng z upravených od Jacka, nebo zkus si ji znova stáhnout. Mně jede 810 normálně.

A poněvač mne ten "Šukafón" nějak chytil, tak se rýsuje aktivita dalšího osobáku z roku 2019:
Os13629_001.jpgOs13629_002.jpgOs13629_003.jpgOs13629_004.jpgOs13629_005.jpgOs13629_006.jpgOs13629_007.jpgOs13629_008.jpgOs13629_009.jpgOs13629_010.jpg

Back
Nahoře