Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj.
Tak snad už poslední problém mám s instalací Trainstore. Od Zbyňka jsem stáhnul poslední verze a furt stejně... 100% dělám něco blbě, ale co? Nebo nemá někdo link na verzi pro Win10 s češtinou?
Při spuštění tahle chybová hláška a pak program normálně najede:
ts1.jpg

I když tam mám češtinu, záložka je prázdná:
ts2.jpg

Předem dík za pomoc. Dan

To nejde, ČSD v těchto barvách máme jen jednu od Jardy Skůry a tak jsem si musel vypomoct ČD 230 z TBP bohužel. Ta aktivita je dlouhá a potkávat furt jednu mašinu je hnus. A dát tam kremovo červenou ČSD taky nelze. Takže vše je kompromis.

plagat uzk2.jpg
Nacházíte se v podzimní pracovní den roku 1975 na osobním vlaku o rozchodu 760 mm do stanice Huhřice. V Pikkově vám bude přihozen druhý vagón, který vám předá osobní vlak z Huhřic, se kterým v Pikkově křižujete. Poněvač již dorazily nové lokomotivy TU 47 a vagóny Balm/u, byla v tomto GVD na trati zvýšena maximální rychlost na 50 km/h. a dle toho byl i upraven jízdní řád osobních vlaků, ale samozřejmě "balmy" nedorazily v plném počtu a tak v pracovní den je na osobáku z Huhřic do Pikkova připojen vůz Ba/u a na vašem vlaku pak zpět z Pikkova do Huhřic, jako posilový vůz. S tímto vozem však pro vlak platí maximální rychlost 30 km/h., tim budete z Pikkova do Huhřic nabírat malinko "sekyru", avšak za "socíku" to nikdo extra neřešil, no vlastně dnes na dráze ČD taky ne... :)

Stahijte ZDE.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu na rozchodu 760 mm. Dan J.

Tak zkouším opravit R 17ku pro chystanou aktualizaci BP a je to porod. Trasa hráče už je, ale Zbyněk poměnil nějaké výhybky na celé trati a dohledat to všude, když jde o aktivitu z Bratislavy do Prahy je fakt mazec. :-)

Dyt psal, ze se to bodů nedotklo. To jako budu zase všechny aktivity opravovat.
Josko, tohle je asi největší aktualizace a opravy tratě, jakou pamatuji. Výhybky se posunovaly i mezi Kolínem a Prahou, z trasy Břeclav - Brno nezůstal kámen na kameni, některá nádraží pozbyla koleje, kvůli koridoru, ale už se těším jak to tam vypadá, zatím dvě hodiny opravuji traffic vozů. Takže tě ubezpečuji, že né jen mezi Břeclaví a Brnem, ale i Kolínem až Prahou budeš opravovat.

Tak jsem opravil aktivitu R17 pro chystanou aktualizaci, AE MSTS mi neháže žádný problém, včera jsem jel testovací trasu, výžez z aktivity a v pohodě, ale když chci spustit celou aktivitu, OR mi hodí tohle:
error r17.jpg

Ale je zajímavé, že když dám jen prohlížet trasu (trasa hráče v aktivitě), tak se to rozjede. Aktivita samotná ne. Můžou to dělat i vozy na traffic ve čtverci? A jak najdu, kde ten čtverec je? Poněvač jde o fakt dlouhou aktivitu a padne mi to hned při pokusu ji spustit, v tomhle se fakt nevyznám.

Zadej si ta čísla v Route Editoru a ono tě to tam hodí, pak koukni co tam máš v aktivitě

Já jsem vypnul traffic a padá to stejně z Bratislavy nevyjedu jen ve volné jízdě, to je zajímavé. Jak a kam zadám v Route editoru ty souřadnice? Já s ním vůbec neumím.

Dovolil jsem si vlézt do vlákna Danovi, co by autorovi mnoha aktivit a repaintů služebáků. Mám dva dotazy: Jaké je správné označení dvounápravového hytláku s kamny? Daak a nebo s pomlčkou Daa-k? V kterém roce se přestaly oficiálně používat služební vozy jako doprovody nákladních vlaků?

Back
Nahoře