Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Takže pomlčka. Na Parostroji je hezké, že to tam mají blbě, Daak bez pomlčky. Ale v popisu je vysvětleno, že správně je Daa-k.

Ahoj, no já osobně vůbec neím, jak to bylo, ale když jsem dělal skiny Dsd po dosazení kamen, tak na každá fotce to bylo napsáno jinak. Daad-k, nebo Daa-k, což jsem myslel, že to byl jen Hitlák a ejhle, na rybáku stejný název.

Takže pomlčka. Na Parostroji je hezké, že to tam mají blbě, Daak bez pomlčky. Ale v popisu je vysvětleno, že správně je Daa-k.
Je to označení vozu s odebraným parním topením a přidanými kamny na tuhá paliva - Byz-k, Ds-k, Da-k nebo rybáky Daad-k a Baa-k.

Před pomlčkou jsou písmena mezinárodního označení (D - služební vůz, aa - dvounápravový vůz), za pomlčkou jsou písmena národního označení (k - kamna, v jiných státech to může znamenat něco jiného).

Čau.
Ony s tmavšími okny jsou u Dejva, já je mám, ale nejsou součástí TBP a nejsou laděny pro OR.

Lze použít nastavení z 020 bez změny, protože se přestavba jízdních vlastností ani obrzdění nedotkla. A nebo chvíli strpení, já dám nastavení na Dejvův model 021 k sobě.
obrázek_2020-12-02_153514.jpeg

plagát Os14904.jpg
Než vyjde aktualizace BP, tak jedna předvánoční aktivita. Již dlouho je v trati BP pro MSTS a OR postaven úsek trati 325 ze Žďáru nad Sázavou do Tišnova. Moc aktivit pro tento nádherný železniční úsek není a tak jsem se rozhodl udělat na něm aktivitu situovanou do sobotního jarního dne roku 2011.

Stahovat můžete zde a více podrobností ve vlákně aktivit k trati BP pro OR.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​

Zobrazit přílohu 27290
Než vyjde aktualizace BP, tak jedna předvánoční aktivita. Již dlouho je v trati BP pro MSTS a OR postaven úsek trati 325 ze Žďáru nad Sázavou do Tišnova. Moc aktivit pro tento nádherný železniční úsek není a tak jsem se rozhodl udělat na něm aktivitu situovanou do sobotního jarního dne roku 2011.

Stahovat můžete zde a více podrobností ve vlákně aktivit k trati BP pro OR.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​
Asi se jedná pouze o překlep, trať byla 251 a teď je pod číslem 256.

A mne jako fíru zajímá co? To co je uvedeno ve služebních pomůckách nebo ne? Co mám v mašině za listy jízdního řádu? Tyhle ne:

sjř.jpg

Takže jaká je to pro mne trať i na které se hlásím a mám její seznání? :)

Je asi zbytečné se v tom nimrat. Číslo sešitového JŘ není totéž co číslo trati. Ty ve svém příspěvku mluvíš o trati, ne o sešitu. Proto to bylo špatně pochopeno.

Ahoj, já to naspal záměrně, jsme v simulátoru, kde zastupujem strojvůdce. Ale ano, chápu. Jinak ale co nechápu dodnes, proč se liší SJŘ a JŘ. :)

Back
Nahoře