Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, chtěl bych se zeptat, může jet vlak ze Smíchova do Radotína po nesprávné TK (tedy vlevo)? Pokud ano, můžu jet 50?
Předem moc dík za odpověď.

Možné to je, ale musíš na to hráčovi napsat rozkaz a uvést v něm, zda platí oddílová návěstidla u správné koleje, či pojede v mezistaničním oddílu, a v případě, že nesprávná kolej nemá vjezdové návěstidlo, i o tom, zda platí vjezdové návěstidlo u správné koleje, či jakým jiným způsobem se dostane do stanice.
Jízda po nesprávné koleji sama o sobě snížení rychlosti neimplikuje.

mikulda: Doplněk D 2/1 u řady 350 (objektivně mnohem hůře brzděné, než je brzděna řada 151) udával rychlostní omezení při jízdě lokomotivního vlaku na tratích se zábrzdnou vzdáleností 1000 m/700 m/400 m na 65/55/45 km/h. U řad 150 a 151 neudával omezení žádné. Zajímalo by mě, odkud těch 50 km/h při strojní jízdě řady 151 máš...

Můžeš, na Smíchově dostaneš rozkaz: "Ze stanice Praha Smíchov do stanice Praha Radotín pojedete po nesprávné koleji v mezistaničním oddílu. Ve stanici Praha Smíchov se odjezdové návěstidlo L5 se neobsluhuje, vlak 73422 z Prahy Smíchova z páté koleje do Prahy Radotína odjezd!" (čísla návěstidla, vlaku a koleje si upravíš podle potřeby) Potom odjíždíš proti Stůj (v praxi se jezdilo na bílou - ale nevím jak je to v konkrétní trati linkováno)), oddílová návěstidla na Barrandově a Závodišti pro tebe neplatí a do Radotína vjíždíš normálně na barvu. A od od poslední výhybky na Smíchově můžeš těch jet těch 50. ;)

Ahoj, proč mi ORCZ nezobrazí tuhle mašinu, přitom v TSRE con editoru je, je i v CB? V aktivitě jedou jen vagóny.
LOTOS181.jpg

Popisoval jsem před několika dny podobný problém s ZSSK 383.101 (Tatry), bohužel, bez odezvy. Tak uvidíme.

OpenRails CZ/SK preferuje eng/wag ze složky OpenRailsCZSK. Pokud tam objekt eng/wag nenajde, prohledá složku OpenRails. Pokud ani tam, hledá v kořenovém adresáři modelu. Pokud jsou v eng/wag chyby, nemusí se zobrazit.

OpenRails CZ/SK preferuje eng/wag ze složky OpenRailsCZSK. Pokud tam objekt eng/wag nenajde, prohledá složku OpenRails. Pokud ani tam, hledá v kořenovém adresáři modelu. Pokud jsou v eng/wag chyby, nemusí se zobrazit.
Dík za reakci. ENG pro MG-OR se mi chová naprosto stejně jako pro OR-CzSk. Tedy v simulátoru vidím pouze sběrače (freightanim). Nepomohl ani klon ENGu 383, který se chová normálně. Jako by měl OR nějaké problémy pobrat konkrétní textury, třebaže v S-view + TSRE-5 je viditelný normálně. Ale to je jen moje hypotéza...
Ještě - pro MG-OR jsem zkusil dvojí ladění ENG: 1/ s Include odkazy, 2/ obecně používaný, vyvinutý nějakým maďarským autorem. Je definován i pro jiné stroje 383. Stále kvoká... :oops:

Zajímavé, stáhnul jsem od autora, nic nedělal, a v aktivitě jede jako AI vlak a jedou proti mě jen polské Wapky. :-) Ještě na to kouknu.

Tak mi pak chybí inc k mašině. Proto ty include nemám rád. Kdysi si stáhl skin a bylo to ok.

Back
Nahoře