Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, trochu dotaz začátečníka, chlapi, jak zapsat do sjř ONJ? Zbyněk má pojmenováno vše jako ONJ, ale vím, že se ty tři nádraží lišily, ale už nevím jak?
1_ONJ.jpg

Jedu z Vršovic a u dvojky odvěšuji vozy, pak pčes 3 do Vršovic a depa, dělám JŘ a potřebuji zapsal 1 - 3:
1: netuším ???
2: Tipoval bych DKV Praha PP Pha jih (tam odvěšuji vozy k úklidu)
3: netuším ???
Pak Praha Vršovice

Předem dík.

Ahoj, trochu dotaz začátečníka, chlapi, jak zapsat do sjř ONJ? Zbyněk má pojmenováno vše jako ONJ, ale vím, že se ty tři nádraží lišily, ale už nevím jak?
Zobrazit přílohu 36544

Jedu z Vršovic a u dvojky odvěšuji vozy, pak pčes 3 do Vršovic a depa, dělám JŘ a potřebuji zapsal 1 - 3:
1: netuším ???
2: Tipoval bych DKV Praha PP Pha jih (tam odvěšuji vozy k úklidu)
3: netuším ???
Pak Praha Vršovice

Předem dík.
1. je vjezd zde se chystají EC a IC Metropolitan a Valašský expres a Ostravan, railjety a R Slovácký expres, Svitava a Vysočina i Labe
2 je depo ONJ
3. je odjezd neboli Záběhlice zde se chystají Berlineři, Vltavy a Západní expresy a Pendolina, Berounky a jednotky pro regionální vlaky

Ahoj, co mi chce AE MSTS sdělit, chtěl jsem opravit aktivitu pro ORCZ, ale editor mi bez milosti spadne.
AKTIVITA.jpg

Hoči, příčina pádu objasněna, v include eng 363.110-8 HK ORCZ chybí v eng řádek wagon, tohle nevím, zda nebude mít vliv i v ORCZ, ale AE MSTS nemilosrdně spadne.

A já myslel, že PC je počítač a PL je Polsko. A pH je jednou z velmi důležitých charakteristik pro průběh chemických a zejména biochemických dějů. :)

Tak makám a makám na osazování vozů v aktivitě a najednou jsem se zhrozil, kolik má aktivita celkově tras, ale délce aktivity to odpovídá a ještě nejsem v Žilině. :)

paths.jpg

Consistů je cca 654, zatím nejrozsáhlejší aktivita, jakou jsem dělal a už se blížím do vydatelné verze,

To se divím, že OR CZ/SK nepadá nebo nedělá nějaké lumpárny. :D
ORCZ je držák jsko sviňa a ono už v Os PHA - Bohumín těch tras + consistů bylo mrtěTady je to Návsí - Praha, Praha Dobřichovice, Dobřichovice - Praha a z Prahy do Žiliny. A o zápletku a mimořádku, nebude aktivita ochuzena. Páteřní vlaky aktivity:
Ex 544 Hutník a Ex 143 Petr Bezruč. Celá aktivita na trati 321 a teď začínám test se vším všudy. Jen neám Žilinu, kterou budu opravovat konec aktivity. Nebol li, vozy ve stanici. Jinak sakum prásk vše.

Tak se zrovna vracím Ostravanem z Ostravy do Pardubic a koukám jak jelito. Vozy od RailJetu a táhne nás Vectron. Jsem ve 3. voze, takže nevím, zda je souprava celá.

Tak jsem si to dohledal na Google, ostuda, měl jem mezeru ve vzdělání, holt nejsem moc zběhlý v moderně. Nicméně se v tom jede stejně blbě, jak v Pendolínu, když jsem jel ráno do OVy. Fakt jak psal Zbyněk. Zlaté kupéčko. Myslím, že je to krok zpět a sedadla taky pěkně na ho.no. područky jak párátka a celé je to tvrdé, jak kdybych jel dřevákem.

Ahoj, dodělal jsem update kontejnerů Metrans (nepadá editor AE MSTS a opravil jsem i chyby autora samotného, špatné odkazy na některé s. soubory), ale se zděšením, jsem zjistil, že nejsou na tomhle webu

Jde o tyhle konťáky, nebo jsou jinde?

Plagat.jpg

Umístění update nebude problém, ale celý balík někam umisťovat nehodlám:
1. nejsem autorem modelu a domlouvat to se zahraničním autorem je nad mé síly
2. je to obrovský ranec dat a ani nevím, co vykuchávat

Ahoj, a není to součástí toho MMP2 pack na daném odkazu ZDE ? Je mi to totiž hodně povědomé, ale vozy mám už taky dlouho, takže si to přesně nevybavuji... Každopádně pokud dáš někam tvůj update, tak si jej rád stáhnu ;)

Back
Nahoře