Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Tak balík Metransů se musí komplet přepracovat, tam je díky názvům, které by stačily na román, tolika chyb, že zkracování nepostačí. Se divím, že není v názvu Name, zapsaná i barva vozu a technický stav+budoucí prohlídka. :-)

Takže makám na tom a musí se opravdu kontrolovat každý jednotlivý vagón. Ale zatím, ač je to práce na celý den, tak vozy pomalu opouští virtuální depo.

Ahoj, proč mi TSRE Con Editor řadí dělené vozy Metransu do celkové skupina (A) a (B), CB je normálně řadí:
xxx(A)
xxx(B)
xxx(B) k.

Ale TSRE takhle blbě:
MT.jpg

MT2.jpg

Jj, já už byl včeta tak zblblý z oprav, že mi nedošla PC posloupnost. A ono ty AB vozy jsou mazec, spřeházené a ještě tu a tam chybí buď varianta A, nebo B. Takže ještě doplňovat a otáčet FA. Jestli má někdo ten originál v trainsetu, tak jsou editory při použití, jasně po smrti a i v OR to pěkně blbne.

"Už je to uděláno, už je to hotovo..."
Jak se vrátí Alcapone z dalekých cest, pustím Metrans do světa. Pak dám oznam i s instrukcema do patřičného vlákna.
- Vše vytestováno po jednotlivých vozech.
- Otevře jak ConBuilder, tak TSRE Con Editor.
- Otevře Activity Editor MSTS.
- Celý balík pro OR, v MSTS hře nefunkční.

Ahoj, chlapi, nemáte někdo 3D kabinu pro šestikoláka 181? Omylem jsem asi smazal, a není stažitelná. :(

Ahoj chlapi, chtěl bych požádat o pomoc, radu. Než vydám Ex 544 hutník pro ORCZ, chtěl jsem si zaktualizovat vozy PKP Cargo Falns od Andreje. Jenže:
Vozy jsou v Include, což není problém, chtěl jsem tedy wagy pro OR umístit do podsložky, ale ani jsem se k tomu nedostal, poněvač:
Stáhnul jsem první vůz:
001.jpg
A chtěl jsem udělat kontrolu s souboru, přímo v originál staženým skinu (modelu) a s. soubor samotný hlásí error:
002.jpg
Ano, textury jsou v DDS, ale to na zobrazení modelu (ač jako šedou krabičku) nemá vliv, takže zde už je něklde potíž v samozném modelu, nebo nevím. Jen co vím, že vadný s soubor nespustí editor aktivit MSTS.

Nevíte někdo co s tím, nebo je chyba někde jinde, fakt nevím.

Mne pri stiahnutí napísalo že či chcem súbor ponechať alebo nie lebo ho označilo ako nebezpečný ale dal som ponechať a všetko funguje. Aj ho pekne otvorí.

Výsledek stejný, staženo, kliknu na s. soubor a vypíše mi error, nemůže to být nějakou starou verzí SV.

A máš ShapeViewer ktorý otvára aj DDS? Ale to je asi blbá otázka. Skúsim ti ten vozeň ešte poslat čo to urobí.

Otevřít to jde bez problému i u mě.
Hmmm, já otevřu vše, kromě s souboru u vozů z webu od Andreje.

Jinak mám stažený SV, který by měl umět načítat DDS textury, ale stejně mám šedou krabičku vozu. Ale jak jsem psal, u těch Andreje, jen error.

Back
Nahoře