Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš jí v mailu.Ahoj, dávám dohromady vozy z webu od Juraje P., nemáte někdo mašinu ČSD T478.4041? Nemám a stáhnout samozřejmě nelze.
Nebude tam problém s tím, že tohle je model O. Janiše (?) a animované jsou na model od Neznamsebe? Aby odpovídaly rozměry kapoty... (nevím, nezkoušel jsem)Chlapi, kdyby se někdo našel, totiž vůbec nevím, jak se to dělá s tou animací mřížek chlazení, tak tady by byla jedna velká prosba k úpravě, která už je upravená pro ORCZ a brzy vyjde ven. Skin Juraj P.. Skin bych samozřejmě poslal.
No právě. Kličky a žaluzie od vody a oleje jsou dělány pro model od Neznamsebe. A není to tak jednoduché. Model FA kliček a žaluzií musí odpovídajícím způsobem otexturovat skinař, aby vše sedělo.Nebude tam problém s tím, že tohle je model O. Janiše (?) a animované jsou na model od Neznamsebe? Aby odpovídaly rozměry kapoty... (nevím, nezkoušel jsem)
Já je rozhodně dělat nebudu. Nicméně, ta co je mi bohatě stačí.To by pak mohlo být zajímavé vytvořit rovnou nové ČSD Bangle...![]()
Nikdy nebyla veřejná a je to pouze úprava již existující 015, normálně si ji přepiš na cab843015.Ahoj, kde seženu kabinu pro Ricarovu 843? směrování je na cab: "cab843023" a nikde ji nemohu sehnat.