Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Dane hoj nevím jestli jsem zase v té správné rubrice a jeden dotaz na super akt.DVK Pn 68687 a to sice proč nemůžu přelízt v mašině T678 010 n do druhé kabiny ač všechno dělám správně dle instrukcí,rad,návodů atd?A když už vypnu pult ctrl+alt+K a pokusím se o to přelezení tak už přestane fungovat i zapnutí pultu?

Ivoši, veškeré přecházení na stanovišti funguje a je třeba dodržovat pravidla ORCZ. U Pomeranče navíc musíš použít tlačítko závěru, jako u všech našin bez závěru na brzdě. "Shift+Insert". Jinak přechod z Pomeranče na T466.2 je taky standardně. Alt+F9 a dvojklik na soupravu, do které máš nastoupit.

Ivoši, veškeré přecházení na stanovišti funguje a je třeba dodržovat pravidla ORCZ. U Pomeranče navíc musíš použít tlačítko závěru, jako u všech našin bez závěru na brzdě. "Shift+Insert". Jinak přechod z Pomeranče na T466.2 je taky standardně. Alt+F9 a dvojklik na soupravu, do které máš nastoupit.
Dane nejsem sice žádný neomylný genius ale takovu věc jako přestum v mašině jsem dělal už několikrát takže proto se ptám proč to nejde zrovna u té T678 010 zastavím,odbrzdím,dám neutrál S,zapnu závěr shift + insert,vypnu pult ctrl + alt + K a chci přestoupit ctrl +E a hovno hovno ??Oprav mne prosím co kurvím u jiných mi to tak jde ale u téhle ani ve volné jízdě ne!!

Máš ji staženou od Josefa a updatovanou kabinu? Pkněvač tam byla chyba a po přestupu si byl na jdnom stanovišti furt. Update kabiny jsem dával i k aktivitě, jestli se nepletu.

Máš ji staženou od Josefa a updatovanou kabinu? Pkněvač tam byla chyba a po přestupu si byl na jdnom stanovišti furt. Update kabiny jsem dával i k aktivitě, jestli se nepletu.
Aha no tak to bude asi ono já ji neměnil nechal jsem tam tu od tebe v originál akt. Neobjevila se mi v chybějících consistech (broken) tak jsem do toho nešťáral.Už mám dost odjeto nechce se mi to měnit a jet znova když tak budu jen zurücksetzen a když tak si dám repete. Dík za info

Back
Nahoře