Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Já se konečně dostal ke KCD2 už to bude potřetí, ale poprvé se všemi DLC, tak jsem zvědavý. Měli jsme u nás v Kutné Hoře v sobotu ve Svaté Barboře koncert ze hry (byl skvělý) takže bylo jasně rozhodnuto co hrát :D.

COD byla stejně nejlepší první dva disky z 2. SV., ale Mafia je moje srdcovka, stále sice vede klasika, ale remeake jedničky, není špatný, ale hratelnostně jednoduchý, už to není dva zásahy a end. Ale dějově 1 a 2 bomba. 3 mne neoslovila, americká sra.ka, připomínající GTA, bez CZ dabingu. Ona už i ta 2, byla očesaná, po prodeji amíkům. Ale na Domovinu jsem se těšil. Musel jsem dát dokupy comp, Mafii v očesané verzi hrát nechci. No a včera jsem si udělal radost a zakoupil hru. Zatím pecka.

DJ_BP_R_Sp_Babinsky.jpg

Díl první.
V této aktivitě povezete fiktivní historický spěšný vlak, zařazený do skutečného GVD 2020, ze stanice Brno hl. n., přes Tišnov, Křížanov, Studenec zpět do Brna hl. n.. Projedete si také kousek staré Tišnovky, dnes vlečky do Lomu Čebín a spojíte se s rychlíkem vedeným motorákem ČSD M 274, který jede do Hradce Králové (2. část aktivity). Taxík vás vyhodil u mostu a vlečky na výstaviště. Vy musíte po kolejích vlečky dojít do depa v Brně Dolním a tam nastoupit do práce na lokomotivu KŽC ČSD T458.1532.

Díl druhý.
Tato aktivita je pokračováním Sp Babinský, se kterým jste jeli s tímto vlakem do Křížanova a pokračovali směr Studenec a Brno. V této aktivitě dovezete přední část vlaku, do cílové stanice Hradec Králové. Aktivitu zakončíte posunem v hradeckém depu a odstavením M274 do rotundy.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​

Vice ZDE

Back
Nahoře