Nabídka skinů vagonů

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tlamsík
  • Datum začátku Datum začátku
T

Tlamsík

Host
Zdravím všechny!
Po dlouhé odmlce mám k dispozici: ZSSK Aeer, Apeer, Beer, Bpeer v nových barvách. Jen bych potřeboval vědět, kdo by to hodil na WEB.
Obrázky k dispozici jsou, ale nevím, jak vám je ve fóru ukázat. Když tak někdo prosím poraďte.
Díky Tlamsík!

Tlamsík: Pošli, zverejníme ... email mám v profile ... preleze tam myslím 5MB ... jak sa ti nebude dať, zariadim ti FTP prístup ...

skiny vagonů

Johnzi! Už před 2 dny jsem ti ty skiny poslal a nedostal jsem od tebe žádnou odpověď, tak nevím, jestli ti to došlo.
Tlamsík

Ahoj, dostal som sa k internetu poriadne až teraz. No mal by som k tvojim repaintom niekoľko pripomienok. Aeer a Beer by si mohol už naskinovať na originál Radove modely, nie na tie moje nahrážky prerobené z ČD Aee(l-ex) a Bee(l-ex) ... modely nájdeš na http://rado.vlaky.net . Potom ďalej Apeer a Bpeer majú iné rámy okien ako Aeer a Beer, kým ty ich máš rovnaké ... nie je to síce veľká chyba ale dosť to kričí ... potom na Bpeer ti ešte nejako nesedí textúra spodku a tých škatúľ (šedé plochy tam, kde asi zrovna byť nemajú), ďalej na všetkom farba podvozkov a ešte tie označenia vozňových tried sú troška mimo ... skús to prerobiť ... potom to bude super ...

Naposled editoval moderátor:
skiny vagonů

Johnzi!
Děkuji za připomínky. Snažil jsem se jak jsem mohl, ale jen podle dostupnosti dodaného materiálu. Také moč času nebylo a není.Pokud by se ti chtělo, tak to klidně dokonči a jako autora skinů se klidně uveď ty!
Já opravdu nemám moc času. Snažil jsem se to dělat pro všechny lidi MSTS, leč nedokonale, ale aspoň něco. Prosím pokus se mé nedostatečnosti opravid, pokud budeš mít čes a zájem!
Díky moc Tlamsík

skiny vagonů

Ještě já.
Omlouvám se za překlepy!
Jsem blb, že jsem si to po sobě nepřečetl. Už se to nestane!
Tlamsík

Kua Tlamsíku nech toho ranného manželství a zajeď na Housín pokecat.Třeba mě naučíš skinovat a já to za tebe s panem Štohym dodělám. :wink:

skiny vagonů

Hele Poisone!
Kdybych měl tolik času, tak na ten Hosín dojedu, ale tolik málo času, jako mám teď jsem v životě neměl. Jinak o tom skinování. Ono to zas žádná prča není. Je to někdy docela pěkná piplačka. A nehledě na to, jsem spíše začátečník než profíci v MSTS.
Tlamsík

Re: skiny vagonů

Tlamsík napsal:
... Ono to zas žádná prča není. Je to někdy docela pěkná piplačka. A nehledě na to, jsem spíše začátečník než profíci v MSTS.
Tlamsík
Nikto z nás nebol a ani teraz neni profíkom. To, čo vidíš, je výsledkom snahy, húževnatosti a sem tam aj odopierania si iných zábaviek. Toho času takisto nikto z nás nemá nazvyš.

Myslím, že dotaz patří do burzy. tyto vozy je možné vidět na Pražském ONJ (odstavné nádraží jih). Doufám, že tam přes den něco bude. každopádně, když tam půjdeš je lepší se někoho zeptat. Třeba v menších depech strojmistra nebo dozorčího depa. Nevím jak to chodí na ONJ. Zkus se zeptat nějakého šupáka, kam máš jít...

Na ONJ je hlavne SBSka a kamerový systém ... takže opýtať sa treba už predtým, než sa tam príde ... najlepšie písomne ... každopádne ja by som to skôr tipoval na nafotenie niekde na hlaváku až to ráno príde z toho západu ...

DJ LA DÉFENSE napsal:
Rád bych se zeptal, nemá někdo prosím Vás dokumentaci k ČD WLABmz a ČD WLABmee? Rád bych se do nich pustil

Autor v rubrice "Pod pokličkou" - s rychlíkovýma vozama je má v plánu, tak nevím. Možná bych na něj hodil dotaz.

DJ LA DÉFENSE napsal:
Rád bych se zeptal, nemá někdo prosím Vás dokumentaci k ČD WLABmz a ČD WLABmee? Rád bych se do nich pustil

Jo a k focení - WLABmz je na rychlíku z německa který je hlavním kolem 9 hodiny od Ústí. WLABmee jsem nějakou chvilku neviděl.

Není to sice úplně nabídka, ale alespoň vidíte, co se chystá.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://mujweb.cz/www/Ronoath/CD_BDbmrsee_screen.jpg
Někdo si v jiném vlákně stěžoval, že nový model BDbmsee "potřebuje jako sůl" Má dílna ve zkouškovém nelení (to víte, odpočinek od stresů ze zkoušek musí být...) a tak vám mohu ukázat, co plánuji zveřejnit.

Nemáte někdo kontakt na Rada? Před chvílí mi dorazila zpráva, že mail nemohl být doručen.

Takže až se vyřeší povolení a webový prostor, dočkáte se.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://mujweb.cz/www/Ronoath/scrgrb1.jpg

Ahoj!

Ronoathe udělej ten pojezd trošku šedivější. V reále se lakuje takovou béžovou barvou - odstín neznám. Ty pojeudy nebívají až takto silně špinavé. Ale jinak paráda tenhle vagon se hodí ten potřebujeme.

Back
Nahoře