Train Sim World: CSX Heavy Haul

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Gr4Sp
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj,

malá ukázka zvýšení FPS po úpravě Engine.ini pro TSW6.

Vím, že nemám nejvýkonnější notebook pro nejnovější hry, ale díky úpravě Engine.ini si můžu TSW6 zahrát plynule i já. Navíc DLC Liberec – Stará Paka patří mezi náročnější tratě.

Níže je ukázka, že pouze úpravou nastavení se mi podařilo zvýšit výkon přibližně z 22 FPS na 30 FPS při nastavení Ultra (ve hře mám FPS omezené na 30).

To představuje nárůst výkonu přibližně o 36 %, což je na pouhou úpravu konfiguračního souboru velmi slušný výsledek.

Další video bude zaměřené na plynulost hry. Podařilo se mi výrazně omezit nepříjemné zasekávání. Vím, že je z velké části způsobené průběžným vytvářením cache shaderů a dalších dat za běhu hry, ale i to se dá do určité míry eliminovat.

Ahoj,

ukázka plynulosti po úpravě Engine.ini.

Nevím proč, ale Bandicam ve videu vytvořil drobné mikrozáseky. Ve skutečnosti ale hra běží plynuleji, než jak je vidět na záznamu.

Po úpravě Engine.ini se mi podařilo výrazně omezit nepříjemné zasekávání během jízdy, takže samotný zážitek ze hry je mnohem lepší. Video to bohužel úplně nevystihuje, ale při hraní je rozdíl opravdu znatelný.

TSW6 není špatná hra, ale pro mě je to spíš taková oddechovka.

Stejně se vždycky rád vrátím k Open Rails CZ/SK. :-) Ten mi z pohledu možností, úprav a celkové svobody sedí mnohem víc.

Back
Nahoře