Aktivity pro OR Alcapone_Josef

A to že je staršího data ničemu nevadí, páč te na aktualizaci tratě ne OR. Tedy kdy byla naposled aktualizovaná trať a co je nejhorší, Pepin se hrabe v návěstidlech, tedy budu dělat znova.
Tím pádem, to ale není orig soubor z trati, pokud to ma m61 jinak.

Zdar , potřebuji poradit pls , hrál jsem aktivitu EN476 , v Břeclavi jsem posunoval vozy. Po hlášce zabrzdi , jsem nedostal další hlášku že můžu posouvat na vozy a zmáčknout TAB před návěstidlem. Tuto hlášku jsem dostal až po vyjetí z Břeclavi po několika minutách ale to není žádný problém. Problém mám v Č.T. kde mi nenajedou žádné vozy na můj vlak. Hlášky sice vyskakujou ale žádné vozy se nanapojí. Nevíte kde může být zrada ?? Dík za pomoc. Jinak aktivita moc pěkná.

Klucí, můžete někdo znalejší OR stáhnout aktivitu Os 7808 pro trať 321 a zjistit důvod, proč ji OR odmítá. Předem moc díky.

Hlásím problém u aktivity R 930-868 pro OR. Mám staženou tu část pro trať BP s příponou OR. Ale hra se mi nerozjede s těmito chybovými hláškami -
nformation: Ignored missing animations data in shape c:\program files (x86)\microsoft games\train simulator\routes\trat 321\shapes\rychlostnik_st.s

Information: Ignored missing animations data in shape c:\program files (x86)\microsoft games\train simulator\routes\trat 321\shapes\radiovnikx.s

Information: Ignored missing animations data in shape c:\program files (x86)\microsoft games\train simulator\routes\trat 321\shapes\radiovnik.s

Information: Ignored missing animations data in shape c:\program files (x86)\microsoft games\train simulator\routes\trat 321\shapes\rychlostnik.s

S

Warning: Expected end of block distance_levels; got more data in c:\program files (x86)\microsoft games\train simulator\routes\trat 321\shapes\audi80bg.s:byte 15300

je jich asi milion těch hlášek. Není nějaká chyba v nahrání pro BP z tvé strany?

Jedeš pro BP, nebo pro 321, páč tady máš odkaz na trať 321. Teď jsem stáhl aktivitu, schválně dal instalovat a chce trať BP. Tedy z mé strany OK.

No právě to je záhada pro mě. Aktivita stažená pro BP s koncovkou OR a samozřejmě mám BP trať. Projel jsem už úplně všechny tvoje rychlíky a jediný tento mi vyhazuje chybu a naprosto nechápu proč v popisku chyb je psaná 321...

Hm, kluci komunikovat by to chtělo. Teď jsem zjistil, že některé aktivity nejdou rozbalit ani přes Kebarkův prográmek. Prosím o test ostatních, zatím jen ty novější co jsou pro trať 321. Pro ostatní, je zde jednoduchý prográmek na převod apk na zip. http://apk.ladslezak.cz/ Jen doufám, že je tenhle odkázek na něčem stabilním, aby nám to pár let zůstalo, než všichni přejdem na zip.
Taxiku, či Mirane hoďte odkaz https://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4974/page-3 někam nahoru a zamknout, ať se nám to neztratí. Tu část od Mufaka. Předem díky.

Na web jsem hodil aktualizaci balíčků chování pro OR. Stáhněte si všechny 3 balíčky. Z balíčku jsem smazal zamračené, páč z nějakého důvodu schazujou OR. Až bude nálada a čas kouknu na to.

Alcapone, to mi pak řekni, proč se mají tvůrci vůbec zabývat pokročilým fyzikálním modelem, když jim to takhle odškrtáš a zbyde ti něco jako MSTS bin+?

Když už napíšeš krytiku, tak abych tomu rozuměl. A přečti si ještě jednou tu větu. Co mají vlastnosti vozidel společné s funkčností aktivity. Proč já jedu a ostatní stojí. Mě teď chování mašin a vagonů až tak nezajímá, dokud nebude finalní verze.

To není kritika, jen už teda vím, proč nestíhám tvoje jízdní doby. :-)

OR jede dejme tomu 200 uživatelů, po kterých chci to co mam zaškrtlé, zbytek je každého věc, ale mělo by být pravidlem, že bude jedno nastavení a to budou používat povině všichny. Za mě jesné co, ja sem aktivitář, tedy aby aktivita fungovala všem, což se neděje. Za tebe chování, tak to polaď a ne, že to nějaká verze další OR zprasí a my aktivitáři pak na tom budem dělat aktivity.

Já bych to, Alcapone, formuloval asi takto:
OR používá dejme tomu 200 uživatelů, kterým doporučuji nastavit uvedené parametry podle sebe / výše uvedeného vzoru. Ostatní záleží na nich. Mělo by být pravidlem, že všichni, co chtějí úspěšně projíždět moje aktivity, se budou těmito parametry řídit. Z mého hlediska aktivitáře je to jasné, ale zdaleka ne všem to pak funguje správně. Mám na tebe, jako člověka, který vidí do struktury OR, žádost ohledně správného vyladění simulátoru nebo aspoň předání poznatků o vzniklých chybách tvůrčí komunitě. Stává se totiž, že některé nové verze OR rozhodí chování dřívějších aktivit, což je pro nás, aktivitáře, neúnosné a náročné.
Tak co, že by to šlo napsat taky takhle? ;):)

Back
Nahoře