Ahoj,
mnozí možná postřehli, že jsem paralelně s Bohemkou stavěl i Mn 81621/81620, který jsem avizoval brzo vydat. Už to vypadalo dobře, než jsem poskládal misi v celé trase a pustil se do doplňování "událostí na místě"

Mimo to, že se mi při kompletaci nějak rozhodil křižující traffic v Domašově a za boha nešel různým laborováním rozjezdit, dnes jsem si navíc uvědomil, že se mi pořád po "ukládání hry s přepočítáním" v editoru !samovolně! mění čísla událostí. Prostě se nějak událost na místě, např. č. 51 přepíše na 55! a jiné jinak, což totálně rozesírá celou hru.
Ono snad nejde přidávat nové úlohy dodatečně dozadu proti směru jízdy? tedy např. 55 k místu/stanici s úlohami např. 25? Jinými slovy, je snad nutné dodržovat jejich zadávání jen ve směru jízdy vlaku hráče? Myslel jsem, že automatické přidělování čísla události na místě je jednou dáno a nemělo by se měnit v ohledu kdy a kde ji přidáváš!? je v tom sice pak binec, ale když jdeš po bodech postupně, je ti jedno, jaké číslo zadáváš do aktivace.
Máte s tím prosím někdo zkušenosti?
Už to sice jezdí jak má a je to fakt mazec ťapnout ty ložené po prázdných

, ale zbývá přelít rozkazy z mé hlavy do událostí a jestli to budu muset překopávat od nuly, tak se to asi dost protáhne.
A taky, nenarazili jste někdo na nekouřící službák Daak s koncovkami viaflex? csd_Daak svítí jako osobní vagon a zavěsit na něj koncovky na skřnové vozy z důvodu obratu vlaku nemůžu, protože se pak loko nepřicukne až k vozu.
A předpokládám, že při otočení přípřežní loko u PCtrafficů (aby byly chladiči k sobě), bude vždy svítit dozadu na vlakovou a na čele bude po tmě, co?
Díky předem za rady. A.