bob57_cz
Učitel češtiny
To je ale úplně jiná hra. Pouze využívá původní zdroje.Moc díky za tenhle tip. Už jsou barvy tak, jak mají být, a dokonce mi ta hra přestala padat.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je ale úplně jiná hra. Pouze využívá původní zdroje.Moc díky za tenhle tip. Už jsou barvy tak, jak mají být, a dokonce mi ta hra přestala padat.![]()
Alespoň můžu konečně jezdit ty stáhnuté aktivity.To je ale úplně jiná hra. Pouze využívá původní zdroje.
Jak jsem psal: mezi klávesnicí a židlí.Aha, tak problém byl nakonec někde jinde než novátorském tvoření aktivit...
Ako tak čítam, Vítek používa rovnaký princíp tvorby aktivít, aký používam ja. Nastaviť traffic nie je až taký problém, s tým by som vedel, v prípade záujmu, poradiť. Nie je to ani o časovej náročnosti, pokiaľ chcem aktivitu, tak ju vytvorím tiež za jeden deň a presne systémom "šablón" a ctrl+c/v. Je to o nastavení a zvyku, kto už sa raz naučil na tento spôsob, bude si ho zastávať a platí to aj opačne. Viem o čom píšem, pretože tvorím na notebooku (s nevysokým výkonom) a skúšal som aj EA MSTS, s ktorým som mal veľmi závažné problémy. Preto som zišiel z kratšej cesty, možno jednoduchšej, ale v danom momente som ju vyhodnotil ako zložitejšiu. Rozhodne však tiež odporúčam začínať na menších tratiach, kde je jednoduchšie naučiť sa manipulovať s trafficom.![]()
Zdravím,To je podle situace v konkrétní stanici, postavíš jej na volnou vedlejší kolej na vyčkávací bod a zkontroluješ si, zda stojí tam kde potřebuješ. Vím, že se to blbě trefuje, ale lze si udělat testovací aktivitu, která má stejný traffic jako ta finální a prostě si to spustíž přímo v té stanici a vidíš, kde výpravčí stojí.
Tohle jako aktivitář neovlivníš. Návěstidla jsou nadefinovaná autorem trati.Zdravím,
jako začátečník zkouším tvorbu složitějších aktivit. A jedna začátečnická otázka : Jde nastavit situace, že loko hráče má vykonat posun ze staniční koleje tak, aby se na přísl. návěstidle (které je vícesvětlové) rozsvítila návěst "Posun dovolen" a ne např. "Volno" nebo se posun prováděl proti "Stůj" na souhlas v hlášce ?
Děkuji - jasná zpráva.Tohle jako aktivitář neovlivníš. Návěstidla jsou nadefinovaná autorem trati.
Ano možeš, ja tvorim OR aktivity zasadne len v editore MSTS...Dobrej mám dotaz mohu udělat v MSTS editoru aktivity pro OR Děkuji
Ok ale jak to nastavit aby to tam byloAno možeš, ja tvorim OR aktivity zasadne len v editore MSTS...
Popis instalacie MSTS a zaroveň aj editoru najdes na fore, treba hladat...Ok ale jak to nastavit aby to tam bylo
Zlatý podnosOk ale jak to nastavit aby to tam bylo
ZdravímOk ale jak to nastavit aby to tam bylo
Ok omlovám se že odepisuju pozdě, určitě to vyzkouším mockrát děkuju všem.Zdravím
a dovolím si stručně popsat, jaký používám postup já a který funguje :
Po vytvoření aktivity v editoru MSTS vzniknou tyto soubory :
xxx.act - podadresář "ACTIVITIES"
xxx.pat - podadresář "PATHS"
xxx.srv - podadresář "SERVICES"
a dále (pokud byly vytvořeny) :
xxx.trf - podadresář "TRAFFIC"
xxx.con - podadresář "CONSISTS"
Všechny tyto soubory překopíruji z podadresářů MSTS do stejných podadresářů v OR.
To je vše. Podmínkou je, že verze trati a GLOBALU jsou v MSTS a OR stejné.