Trať 180+183 v OR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Dane, ale jsou zde lidi, které to pokračování potěší. A třeba skousnou i to, že tudy nepovedeš žádnou aktivitu. ;)
Ne jen já, ale nikdo neudělá složité aktivity v těchto programech, lobuješ za nesmysl. Prostě pokud trať nespustíš v AE MSTS, budeš jezdit tak maximálně jednoduché aktivoty, nebo volnou jízdu.

... TSRE5 dovolí návěstidlo předsunout před jehlan téměř na dvojnásobnou vzdálenost oproti MSTS a to je jedna z věcí, které MSTS "nevoní". ....
Ale i v MSTS je v pohodě funkční např. mechanické návěstidlo xxxx_100m, kdy skupinové návěstidlo stojí ve stanici vpravo od skupiny kolejí a jehlan je až daleko na záhlaví za poslední výhybkou.

Ne jen já, ale nikdo neudělá složité aktivity v těchto programech, lobuješ za nesmysl. Prostě pokud trať nespustíš v AE MSTS, budeš jezdit tak maximálně jednoduché aktivoty, nebo volnou jízdu.
Nelobuji za nic. Dovoluji si jen napsat svůj vlastní názor.
A i kdyby - když koukneš na můj profil, asi lehce zjistíš proč mě ten rozvoj 180/183 aspoň trochu zajímá. Nebudu sám.
A že si zajezdím jen jednoduché aktivity nebo volné jízdy - no a co? Jsou snad k dispozici přehršle aktivit na jiné trati? Systematicky tvoříš jen ty, takže samozřejmě nemůžeš pokrýt přání všech a děláš jen to, co možnosti dovolí. To snad je jasné. Jen občas se objeví něco jednoduššího od jiného aktivitáře - zase podle jeho schopností a možností.
O kontraproduktivnosti další stavby je asi silné hovořit. Přibyly jiné úseky a aktivity? Nula. Tohle bude údělem též berlínské šnelcukroute, ač bych se rád pletl.

A to se velice pleteš. Venny, byly doby, kdy tady byla nová aktivita prakticky obden a přes celé spektrum vydaných tratí, prakticky po všech aktualizacích byly hned nové mise.
Ty se s klukama, co dělali aktiity moc neznáš. Takže nevíš, proč se 80% tvůrců aktivit prakticky vysralo na tvorbu. A hned ti řeknu proč:
1. A nejdůležitější bod, EDITOR AKTIVIT. To, že nerozjeli program na tvorbu v MSTS a to, jak je program na tvorbu v OR těžkopádný, složitý a nelogický, kdy musíš používat k tvorbě více programů, dovedla tyto tvůrce k rozhodnutí se na to vysrat. A mohu tě ubezpečit, že i němečtí kolegové tvoří a opravují aktivity v AE MSTS. Vím to díky opravám a překladům svých aktivit vydávaných tam.
2. Lenost naši mladé komunity, stahovat vozy a neustálé "fejsbukové" remcání i zde na fóru, jak jsou aktivity vlastně k hovnu a jak jim stačí volná jízda a naučit se aktivity rozchodit.
3. Neustálé obhajování něčeho, o čem nemají uživatelé ani potuchy a chytračí tady, přitom vůbec neví, co tvorba aktivit obnáší a těma kecama, akorát odrazují těch posledních pár tvůrců, co ještě něco dělají. Proč si myslíš, že třebe Dodo trvá na tom, že slovenské vozy na jeho vebu v pacích nejsou includovány?! Aby otevřel AE MSTS!

Takže, buď té lásky, a nepiš koniny, jde o to, aby trať, kterou Fana opravuje a spustitelná v editoru aktivit pro MSTS (a i vlastně ostatní tratě) byly spustitelná nadále. To aby se někdo drbal s updatem tratě, jen aby jsi si ty a pár podobných zajeli svoje volné jízdy, poněvač trať nejde prakticky používat pro tvorbu, je zbytečně vynaložená energie. Takže pokud chceš něco komentovat, tak bych viděl: "problém je tam, či tam a opravím, poradím, jak opravit databázi..." Ne tu opět podsouvat a prosazovat: " stavěj dál, mrdup, nám to stačí". S tímhle jdi k šípku. A mimochodem na 183, mám taky děllané aktivity, které bohužel neopravím pro ORCZ. A nejen já a pro ještě jednu informaci, nebudu jmenovat, se našel člověk, co chtěl kvůli aktivit protáhnout trať směr Beroun a poslat Fanovi, ale díky tomuto problému, stav aktivity 0.

A nezklamal, Defiantd70 kolik máš veřejné tvorby na svém kontě? Tohle fórum měnící se na FB je čím dál... Vysmívej se svým vrstevníkům buď tak laskav!

A nezklamal, Defiantd70 kolik máš veřejné tvorby na svém kontě? Tohle fórum měnící se na FB je čím dál... Vysmívej se svým vrstevníkům buď tak laskav!
Já mám veřejné tvorby na svém kontě poměrně dost. Sice primárně do RW, ale do OR jsem taky nějakou svoji tvorbu vydával.

Já se jenom bavím tvým přístupem a tvým egem, aneb já já já jenom já.
Všiml sis, že svět se netočí kolem tebe?
Já být autor mapy, tak nevím co si o tom mám myslet. Takže ty chceš radši nějakou starou verzi, místo nějaké novější, s tím že místo toho, abys přiložil ruku k dílu a pomohl to v tom AE editoru zfunkčnit, tak radši prskáš, že se autor snaží udělat update a někdo to ještě obhajuje? Poměrně nevděk z tvé strany, nemyslíš?

Co jsem si za tu dobu všiml, spousta lidí ti tu vychází vstříc, například lidí od Zapadlé 1935. A když ti někdo náhodou vstříc vyjít nechce, už je ohen na střeše.

A ne, rozhodně nebudu tak laskav a budu se smát komu chci. Proč bych se měl řídit tebou, dej mi jeden jedinej důvod.

Takže jsi chlapečku úplně mimo mísu a vrať se do RW komunity a vysmívej se tam, dávno všera vydiskutováno s jinými tvůrci zde na fóru, se kterými jsem v osobním kontaktu osobně, takže nepíšu jen za sebe, tak se uklidni. Ono totiž nevím, jak v RW komunitě, ale komunita okolo OR, co něco tvoří, je věsměs skupina lidí, co se znají osobně. A byl jsem požádán, abych zde k tomu napsal. Ais tak. A vyjadřuji se k tvorbě aktivit, o které něco vím, takže to určitě žádné ego není. Ale to je jedno a sem to nepatří.

Co jsem si za tu dobu všiml, spousta lidí ti tu vychází vstříc, například lidí od Zapadlé 1935. A když ti někdo náhodou vstříc vyjít nechce, už je ohen na střeše.
A už vůběc bych se nevyjdřoval k tomuhle bodu, o kterém víš absolutní ho.no. :)

Takže jsi chlapečku úplně mimo mísu a vrať se do RW komunity a vysmívej se tam, dávno všera vydiskutováno s jinými tvůrci zde na fóru, se kterými jsem v osobním kontaktu osobně, takže nepíšu jen za sebe, tak se uklidni. Ono totiž nevím, jak v RW komunitě, ale komunita okolo OR, co něco tvoří, je věsměs skupina lidí, co se znají osobně. A byl jsem požádán, abych zde k tomu napsal. Ais tak. A vyjadřuji se k tvorbě aktivit, o které něco vím, takže to určitě žádné ego není. Ale to je jedno a sem to nepatří.
Ach ano, klasické "chlapečku", když ani nemáš ponětí, kolik mi vlastně je let. To tu dlouho nebylo.

Tam se nemám moc komu vysmívat, protože nevím o moc lidech, co by se tam chovali stejně, jako ty tady teď.
A nevím, co že jsi tu vydiskutoval. Venny tu napsal svůj názor, ty jsi ho tu za to div neseřval, protože ty a tvoje aktivity jsou přece to nejdůležitější na planetě, a nikdo se bez nich neobejde, a tím to vlastně skončilo.
Tady se taky z nás dost lidí zná osobně. A dokonce spolu někteří spolupracujeme a pomáháme si navzájem. Ano, i tady to tak funguje.
Takže moc nechápu smysl téhle části.

A k tomu bodu, jak jsi zmínil, se ani vyjadřovat nemusíš, ono to je totiž krásně vidět samo o sobě, třeba tady. :)

O kontraproduktivnosti další stavby je asi silné hovořit. Přibyly jiné úseky a aktivity? Nula. Tohle bude údělem též berlínské šnelcukroute, ač bych se rád pletl.
Další člověk, co se "těšil" na trať do Berlína. :) Ale klídek. Já si to stavěl pro svou radost a nikým konečně neovlivňován, kam mám stavět. Už i s modely nejsem na nikom závislý, díky členům fóra, kteří měli se mnou trpělivost, než se mi ta pomyslná žárovka nad hlavou rozsvítila.
A myslím si, že i Fana tuto trať 180 si také vylepšuje pro radost jako odreagování od vnějšího světa a ne na počet kladných laiků. Ale i tak uznání potěší a nějaké nemístné poznámky zamrzí.
Vysmívej se svým vrstevníkům buď tak laskav!
Dane, klídek. Mě se nonstop směje Deterio, který neumí jiné smajlíky než haha a mračoun. Můj úspěch haha a když nestavím podle jeho režie a představ, tak mračoun. Ale co. Mě už je to fuk. Stavím si pro radost a vím, že je hodně dalších, kteří jsou rádi za každý nový úsek trati. A pochopili, že ten Berlín je na místě, protože tam jezdí většinou naše vlaky. Tedy nejen EC, ale i Mikulda s Metrans.

Dan J. zase nezklamal svým velkým egem, kterým dokazuje svoji maličkost tím, že udělal nějaké ušmudlané aktivity do ušmudlaného MSTS či OR. Je vidět, jak si někteří pak hrajou na to, že vše bude pouze podle nich, protože oni přece udělali nejvíce příspěvků do komunity a běda jak si někdo dovolí klást odpor, toto není přijatelné!

Dane Dane... Kdybys radši místo šaškovim a dokazování ostatním lidem tady, jak vlastně potom protivný a otravný člověk jsi, udělal třeba vlastní AE MSTS, který by podporoval jakékoliv aktualizace tratí a který by sis mohl naprogramovat k obrazu svému, tak bys udělal lépe a nemusel bys tu pak brečet, že si někdo dovolí udělat aktualizaci tratě, nebo podobně.

Mimochodem k tomu FB o kterém píšeš, tak i na FB je to míň toxické než tady a tady je to toxické jen a pouze díky tobě, protože tu zajišťuješ velmi nepřátelské prostředí, které potom ve výsledku toto fórum zabíjí a ostatní se radši obrátí na Discord nebo Facebook, kde je aspoň nižší šance narazit na takové toxické existence jako jsi ty.

A co se týče Defianta70, tak aspoň má za sebou nějakou tvorbu, ale to bys věděl, kdybys nebyl zaslepený jen a pouze na sebe a sledoval i dění okolo sebe, ale to asi nehrozí, když člověk pozoruje zdejší tvoji aktivitu.
A taky musím uznat, aspoň se nechová naegovaně jako ty, že by svými výtvory spasil svět.

Toxičtí jste akorát vy dva, vlastně nový název lidí, co jim člověk řekne pravdu přímo do xichtu. :-) Nevím, co je za ego napsat, že trať, která nelze otevřít v AE MSTS je praktivky k ničemu? A myslím, že té tvorby testingy, skiny a oprav chyb, mám za svoji existenci zde víc než dost.

Toxičtí jste akorát vy dva, vlastně nový název lidí, co jim člověk řekne pravdu přímo do xichtu. :) Nevím, co je za ego napsat, že trať, která nelze otevřít v AE MSTS je praktivky k ničemu? A myslím, že té tvorby testingy, skiny a oprav chyb, mám za svoji existenci zde víc než dost.
A to je opět ono, jsme zase u toho.

Proč by sakra trať, co nejde otevřít v nějakým prastarým (byť pro tebe třeba lepším) editoru, měla bejt k ničemu? Takže vlastně autor může tu trať vzít a zahodit, protože Dan si nemůže dělat svoje aktivity. Bože, to je opravdu něco :D :D :D

Věřím, že pokud to bude v autorovo silách, tak to rád udělá tak, abys byl spokojenej i ty a mohl dělat svoje aktivity (už jenom proto, že kdo má poslouchat tvé kňourání).
Proč máš ale zapotřebí se chovat, jak se chováš a podávat všechno tímhle stylem?
Místo toho prostě přilož ruku k dílu, pokud máš jak, nebo prostě počkej jak se to vyvrbí. Ostatně ti nic moc jiného ani nezbývá.

A to je opět ono, jsme zase u toho.

Proč by sakra trať, co nejde otevřít v nějakým prastarým (byť pro tebe třeba lepším) editoru, měla bejt k ničemu? Takže vlastně autor může tu trať vzít a zahodit, protože Dan si nemůže dělat svoje aktivity. Bože, to je opravdu něco :D :D :D

Věřím, že pokud to bude v autorovo silách, tak to rád udělá tak, abys byl spokojenej i ty a mohl dělat svoje aktivity (už jenom proto, že kdo má poslouchat tvé kňourání).
Proč máš ale zapotřebí se chovat, jak se chováš a podávat všechno tímhle stylem?
Místo toho prostě přilož ruku k dílu, pokud máš jak, nebo prostě počkej jak se to vyvrbí. Ostatně ti nic moc jiného ani nezbývá.
No TVL ty jseš dobrý mimoň. Bez toho prastarého programu, by jsi toho moc nevytvořil. Tak teď jsi mě fakt pobavil...
:-) :-) :-)

Nevím, ale nikdo zde nekňourá, jen se bavím o tvorbě k danému simu a problému co nastal a koukám že ty budeš jeden z těch zasvědcených, co do tvorby aktivit vidí... no nic, tohle fakt postrádá jakýkoliv smysl s tebou diskutovat. :-)

Kluci klid. Franta asi vý kde je zakopaný pes, třeba to půjde. Tak se tu nerozčilujme.
Souhlasím. Zatímco se tady někteří členové fóra hádají, kdo koho uráží (a je jedno jestli oprávněně nebo ne), tvůrci tratě se místo reagování zde na fóru zabývají reálně produktivní snahou opravit problém. Buďme rádi, že tvůrci podobnému přehadování na fóru nevěnují takovou pozornost, aby je to vyčerpalo od další tvorby.

Souhlasím. Zatímco se tady někteří členové fóra hádají, kdo koho uráží (a je jedno jestli oprávněně nebo ne), tvůrci tratě se místo reagování zde na fóru zabývají reálně produktivní snahou opravit problém. Buďme rádi, že tvůrci podobnému přehadování na fóru nevěnují takovou pozornost, aby je to vyčerpalo od další tvorby.
Když člověk chce, dá se věnovat obojímu. Já u těchto dohadů třeba skinuji, je to takové rozptýlení. :)

Podívej se, já jsem taky byl činný v MSTS komunitě jako aktivitář, snažil jsem se dělat složitější aktivity, ale díky tomu, že na novém železe nerozjedu ani MSTS AE editor, jsem se na tvorbu vysral. Měl jsem před dokončením aktivitu Sp 1902 z Letohradu do Prahy, v Praze jsem měl mega posun a nakonec to nabobtnalo na 5 hodin, kdy objedeš Pražské spojky až k Nymburku. Ještě jsem měl Os 9360 z Nymburka do Holešovic se zápletkou, kdy zaskakuješ za neschopný CityElefant z Masaryčky do Pardubic. Tohle bohužel padlo.

A jak říká Dan, současný editor je tak dobrej leda na jednoduchý aktivity a to není nic pro mě!

Podívej se, já jsem taky byl činný v MSTS komunitě jako aktivitář, snažil jsem se dělat složitější aktivity, ale díky tomu, že na novém železe nerozjedu ani MSTS AE editor, jsem se na tvorbu vysral. Měl jsem před dokončením aktivitu Sp 1902 z Letohradu do Prahy, v Praze jsem měl mega posun a nakonec to nabobtnalo na 5 hodin, kdy objedeš Pražské spojky až k Nymburku. Ještě jsem měl Os 9360 z Nymburka do Holešovic se zápletkou, kdy zaskakuješ za neschopný CityElefant z Masaryčky do Pardubic. Tohle bohužel padlo.

A jak říká Dan, současný editor je tak dobrej leda na jednoduchý aktivity a to není nic pro mě!
Hele, mně tu jde jenom o princip toho, že Dan si jede jenom to svoje a je mu úplně jedno, že ostatní třeba nepotřebují/nechtějí/neumí tak propracované aktivity, jako on. A pak se akorát děje to, že vyjíždí po lidech, tak jako tady na Vennyho. Forum sleduju už nějakej ten pátek a toto nebylo poprvé.
Kdyby to napsal tak, aby nezněl jako arogantní idiot, nemám důvod tu na něj nijak vyjíždět.

Já nijak nepochybuju o jeho zkušenostech s tvorbou aktivit, ale není to jediná věc a já osobně vidím prioritu hlavně v dokončení té aktualizace, resp. prostě toho na čem hoši pracujou. Myslím si že je základ, aby fungovali minimálně ty jednodušší aktivity, a až potom se můžou řešit ty složitější, jako dělá Dan. Nebo prostě, ta kompatibilita tratě s AE editorem.

Já neříkám, že se na to autoři mají vykašlat nebo cokoliv, ale přijde mi jako velká neúcta tvrdit o trati, že je k ničemu, jen proto že si tu nemůžeš udělat Xhodinovou propracovanou aktivitu. Ne každej tohle potřebuje a ne každej tohle vyhledává. Stačí nemyslet jenom na sebe. Přecejen, dělá se to pro veřejnost, ne? :)

Back
Nahoře