Aktivity pro OR poison

Zdravím,
u aktivity "poison EC172" mi na trati ZSR 130, verze 2 chybí kusy kolejí (např. první výhybka před vlakem hned ve Štúrovu). Instalace kontrolována nejméně 2x a provedena podle instrukcí. Verze OR - viz podpis. Může to být verzí OR ?

Zkusil si tentýž úsek projet ve volné jízdě? Aktivita na 105% nemůže za nesprávnou funkčnost tratě. :-)

Nemôže to súvisieť s tým, že aktivita s viacerými súpravami v oblasti je omnoho väčšie zaťaženie pre PC ako voľná jazda ? Čo ak sa nenačítali textúry koľají skrátka preto, lebo pri zložitej aktivite už nestačil hardware ? Bolo by dobré zistiť parametre daného zariadenia.

Zdravím,
omlouvám se za dotaz ohledně chybějících kolejí. Zase problém mezi klávesnicí a židlí :confused: . Umístil jsem "TRACK_B" přímo do "GLOBALU" a ne mimo.
Opravdu jsem toto nevěděl. Moje chyba a ještě jednou omluva.

No možná, že se ještě někde Siemens Vectron pack na webu válí, byl ke stažení tuším ZDE, nyní je tam jiný balík s dalšími stroji. Nějaké větráky jsou i TADY, ale ty chceš toho CapTraina, stáhni si na webu aktivitu tohohle osobáku a ve výčtu vozidel je hned první odkaz na balík těch už nedostupných, který jej obsahuje.

Len je skoda ze aspon z prveho odkazu kde su sice az 2 packy Vetronov,ale zial nastavene na vysku madarskeho troleja.
Eng sa samozrejme da prehodit,lebo tie co su k dispozicii su uplne nepouzitelne.

Výška sběrače se dá lehce upravit,je tu na foru návod.
No az tak lahké to nieje a nehovoriac o tom,že nie vsetky modely spolupracuju pri editacii S suboru a naslednom konverte .
Ale pokial existuje lahsí navod ako kalkulacka,stupne a suradnice kludne hod odkaz.
Aj ked v podstate Vectronov s SK a CZ vyskou pre OR je dost myslím :)

No az tak lahké to nieje a nehovoriac o tom,že nie vsetky modely spolupracuju pri editacii S suboru a naslednom konverte .
Ale pokial existuje lahsí navod ako kalkulacka,stupne a suradnice kludne hod odkaz.
Aj ked v podstate Vectronov s SK a CZ vyskou pre OR je dost myslím :)
Program Shapeshift manager

Na webu by mohla skončit okurková sezóna, pomalu dokončuju aktivitu 40501 s PKP vectronem a jelikož došly nápady tak mi na web do Návštěvní knihy napište nějaký námět na aktivitu, pokusím se něco vybrat.

@Petr Šimral Dík za tip, pokud ji rozdělím na úsek ČT-ValMez a Púchov - Košice tak je to slušných 3+4 hodiny, když Prymula dá tak na půl roku tvorby? :)

@Petr Šimral Začíná mě to zajímat, určitě to někdy během stavby na SK jelo i horem přes Ova, bylo by nějaký číslo vlaku pro úsek HnM-Ova-ZA? Díky

@poison Já se tedy lehce nechal inspirovat Petrem k podobným námětům:

a) 1x týdně jezdí relace Řetenice - Varín SK (resp. v době rekonstrukce Řetenic z jakékoliv stanice poblíž - Chabařovice, Krupka-Bohosudov) a zpět. Na Slovensko po prázdnu, zpět do Řetenic se vozí rajecký dolomit do skláren. Souprava tvořená cca 20 vozy Uac(n)s, případně by se daly použít Tanoos ze stránky Bobomsts. V čele v podstatě dvojče čehokoliv, čím dopravce RM Lines disponuje, tzn. obvykle nějaký mix lokomotivních řad 121, 140, 742.
Čísla:
Řetenice - Mosty u Jablunkova většinou pod nějakým ad-hoc číslem (začíná 5xxxx)
Mosty u Jablunkova - Varín pod nějakým slovenským variantním číslem (ve slovenských sešiťácích označené jako VT)
Varín - Řetenice jako Pn 48746
Fotoinspirace například zde:
https://www.lokomotivy.net/zobraz2.php?atl=1&rada=r121&loko=702
https://www.lokomotivy.net/zobraz2.php?rada=r140&loko=7402

b) Pn 47818/47819 AWT, relace Ostrava - Sájoszentpetér (HU), v úseku Ostrava - Zvolen nákl. st. V čele obvykle 3-4x 753.7, záleží podle toho, kolik jede zátěže. Jsou to cisterny, někdy jich jezdí 8, někdy 18, někdy 30. Cestou tam z Ostravy-Mariánských hor přes Ostravu střed a Havířov a pak samozřejmě přes Harmanec do Banské Bystrice, cestou zpět se Havířovu vyhýbá a jede přes Karvinou.
Plno inspirace je např. zde:
https://www.youtube.com/results?search_query=Pn+47818

Malou nevýhodou obou námětů je, že se tento rok jezdí převážně v noci. Ten RML Varín teda jezdívá občas zpožděný ve dne a AWT jezdívalo pár let zpátky ještě za světla, ale bohužel slovenské jízdní řády z té doby nemám.

Mě se ten výlet pod Tatry zamlouvá jen nevím co to udělá při tvorbě přes půlnoc, to asi nebude zrovna dobrej nápad, ale co kdyžtak by se to rozdělilo.
Akce Řetenice - Varín je sice pěkná akce, ale to bude na deset hodin a já vážně nejsem Dan J. ;)

Zdar chlapci, zase jsem tu pro radu, jedu test aktivity na 180/183 se 754.066 s nastavením od @Josef Vogeltanz a mám takovou potíž s tou mašinkou, která mi nechce tahat, teda chce, ale jen někdy. Příklad na videu níže, před Janovicema sjedu z výkonu, projedu na Nýrském zhlaví 40 a chci zrychlovat, přidám klidně až na 100% a mašina nehne, totéž při některým save/load, prostě chci mašinku do výkonu a nejede a nejede. OR 1.3.1.4328.

Back
Nahoře